Bende şuan 6 yıllık evliyim ve senin gibi yrni evlendiğm dönemde başladı bu sıkıntı 15 tane iğne vurulduktan sonra çişimi.yaparken içimin temizlendiğini gördüm resmen. Şuan için çok sıkıntım yok ama ara ara tekrarlamıyor değil. Sana tavsiyem çokk su içmen ve de bilinen in aksine aslında dışkı ile bulaşan pis bi hastalık umumi tuvaletler kullanmamalısın. Ve çok afedersin affına sığınarak yazıyorum eşinle cinsel ilişki sonrasında mutlaka banyo yapmalısın özellikle.tuvaletlerden ve kasık bölgesinden bulaşan bi yapısı varmış bu bakterinin. Belki eşin taşıyo olavilir. Çok geçmiş olsunnnmerhabalar ben de sistit hastasıyım ama interstisyel sistitmiş benimkisi,10 yıl önce ilk evlendiğimde olmuştu sistoskopi olmuştum o zaman geçmişti..şimdi bir yıldan beri yine var..sürekli yanıyorum,öğretmenim çalışmak zorundayım ama o kadar kötü durumdayım ki hiç bir yere gitmek istemiyorum..testler hep temiz..ama ben de yanma bir türlü geçmiyor..2 ay önce sistoskopi yapıldı,hiçbir sorun yok denildi, yine de geçmedi.. o kadar bıktım ki artık,gitmediğim doktor kalmadı..konyadayım en son bir prof..bi hap verdi..günde 1 kez kullan dedi 15 gün oldu neredeyse ama faydası yok..aradım bitirince kontrole gel dedi.ama ümitsizim..Ankaraya falan mı gitsem diyorum..farklı uygulamaları var mıdır acaba..hangi doktora gitsem durumu anlatsam bu hastalık geçmeyedebilir diyorlar..sonra bir sürü test,sonuçlar temiz.daha 30 yaşındayım,böyle ömür geçer mi? bitkisel duyduğum herşeyi yaptım o ara biraz azalıyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor..bendeki idrar kesesi gibi değil de sanki idrar deliğimde bir yara varmış da o yanıyormuş gibi..hergünüm azap ,bu tür hastalığı olup da geçen var mı acaba????.
çok teşekkür ederim,bakteriyel bişey değilmiş bendeki,yani mikrop falan yok,testlerim hep temiz,ne olduğunu ben de anlamadım,çok bela bir hastalık,dediklerinize dikkat ediyorum ama bir türlü geçmiyor,,inş siz de birdaha olmazsınız..Bende şuan 6 yıllık evliyim ve senin gibi yrni evlendiğm dönemde başladı bu sıkıntı 15 tane iğne vurulduktan sonra çişimi.yaparken içimin temizlendiğini gördüm resmen. Şuan için çok sıkıntım yok ama ara ara tekrarlamıyor değil. Sana tavsiyem çokk su içmen ve de bilinen in aksine aslında dışkı ile bulaşan pis bi hastalık umumi tuvaletler kullanmamalısın. Ve çok afedersin affına sığınarak yazıyorum eşinle cinsel ilişki sonrasında mutlaka banyo yapmalısın özellikle.tuvaletlerden ve kasık bölgesinden bulaşan bi yapısı varmış bu bakterinin. Belki eşin taşıyo olavilir. Çok geçmiş olsunnn
Maydonoz sapını haşlayıp içmeyi denediniz mi?çok teşekkür ederim,bakteriyel bişey değilmiş bendeki,yani mikrop falan yok,testlerim hep temiz,ne olduğunu ben de anlamadım,çok bela bir hastalık,dediklerinize dikkat ediyorum ama bir türlü geçmiyor,,inş siz de birdaha olmazsınız..
İnş. Srnde hemen kurtulursun canım çok pis bişeyy yaaaçok teşekkür ederim,bakteriyel bişey değilmiş bendeki,yani mikrop falan yok,testlerim hep temiz,ne olduğunu ben de anlamadım,çok bela bir hastalık,dediklerinize dikkat ediyorum ama bir türlü geçmiyor,,inş siz de birdaha olmazsınız..
Maydonoz,karnabahar,ibrahim gökçek iksiri,tabletleri neler kullanmadım ki hiçbirinin faydası yok malesef.moralimi çok bozuyor.tuvalet görmek bişey yiyip içmek istemiyorumMaydonoz sapını haşlayıp içmeyi denediniz mi?
Sistit sık sık olurdum ama sizinki farklı bir durummuş.
Gazoz gibi hafifletici ilaçları da var.
Biraz bitkisel şeyleri deneyin derim, böbrekleri ve idrar yolunu söktürücü kürler.
Bu rahatsızlığın herhangi bir tedavisi yok maalesef..Merhaba! 1,5 yıldır bu illetle uğraşmaktayım. Gitmediğim doktor kalmadı. Acaba tedavi olan iyileşen var mı? Yazarsanız çok sevinirim.
Umutsuz olmamak gerek tedavisi var ilaçları da 100/80 ve ya tamamen düzelen var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakit herkes kurtulsun inşallahBu rahatsızlığın herhangi bir tedavisi yok maalesef..
Merhaba durumunuz nasıl umarım iyisinizdir. Sanırım bende de aynı sorun var. Doktorlar henüz net tani koymadılar ama belirgin 3 aydır hergun mesanem ağrıyorUmutsuz olmamak gerek tedavisi var ilaçları da 100/80 ve ya tamamen düzelen var rabbim herkesin yardımcısı olsun tez vakit herkes kurtulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?