merhabalar ben de sistit hastasıyım ama interstisyel sistitmiş benimkisi,10 yıl önce ilk evlendiğimde olmuştu sistoskopi olmuştum o zaman geçmişti..şimdi bir yıldan beri yine var..sürekli yanıyorum,öğretmenim çalışmak zorundayım ama o kadar kötü durumdayım ki hiç bir yere gitmek istemiyorum..testler hep temiz..ama ben de yanma bir türlü geçmiyor..2 ay önce sistoskopi yapıldı,hiçbir sorun yok denildi, yine de geçmedi.. o kadar bıktım ki artık,gitmediğim doktor kalmadı..konyadayım en son bir prof..bi hap verdi..günde 1 kez kullan dedi 15 gün oldu neredeyse ama faydası yok..aradım bitirince kontrole gel dedi.ama ümitsizim..Ankaraya falan mı gitsem diyorum..farklı uygulamaları var mıdır acaba..hangi doktora gitsem durumu anlatsam bu hastalık geçmeyedebilir diyorlar..sonra bir sürü test,sonuçlar temiz.daha 30 yaşındayım,böyle ömür geçer mi? bitkisel duyduğum herşeyi yaptım o ara biraz azalıyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor..bendeki idrar kesesi gibi değil de sanki idrar deliğimde bir yara varmış da o yanıyormuş gibi..hergünüm azap ,bu tür hastalığı olup da geçen var mı acaba????.