• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internnetten satis ek is

my angel

yorgun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
131
37
43
Merhaba arkadaslar ben 1 cocuklu ev hanimiyim kucuk bir ilcede yasiyorum burada dukkan vs acma gibi bir imkanim yok ve bizde esimle internet uzerinden benim satis yapabilecegim bir is yapmayi dusunduk sizce ne uzerine olabilir ? Burada avon oriflame yapamam maalesef o yuzden onerilerinizi bekliyorum :)

Evde bayanlar sabun, örgü vs ..hangi alanda iyiyse o Tür Şeyler yapıp Satıyor sizde öyle biseyler yapabilirsiniz

bnde aynı seyleri düsünüyorum arastırıyorum cok güzel seyler yapanlar var getirisi iyi olan bisey bulmak zor gercekten
aklımda biseyler var bakalım hayata gecirmek icin arasitrmalara devam

konu actım bende tepsi veya ne bilym böyle gelin damat icin anı defteri süsleme
bişileri süsleyrek satmak gibi bu süslenmiş tepsilerin tanesi 200tlden baslıyor ıvır zıvır malzemeleri ucuz ama
uygun tepsi göremedim istanbulda eminönünde vardır belki bakmak lazım. iyi iş cıkarsa ortaya satış iyi olur dye düşünüyorum
fotoğraflardaki gibi

Eklentiler

• img_8546.jpg
    img_8546.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 249
  • untitled.png
    untitled.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 345
  • gelin-ani-defteri.jpg
    gelin-ani-defteri.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 716
Suslemede iyiyse olabilir bu tur seyler cok ragbet goruyor artik :) hakkinizda hayirlisi olsun

konu actım bende tepsi veya ne bilym böyle gelin damat icin anı defteri süsleme
bişileri süsleyrek satmak gibi bu süslenmiş tepsilerin tanesi 200tlden baslıyor ıvır zıvır malzemeleri ucuz ama
uygun tepsi göremedim istanbulda eminönünde vardır belki bakmak lazım. iyi iş cıkarsa ortaya satış iyi olur dye düşünüyorum
fotoğraflardaki gibi

ayy aynaya bayıldımmm

acaba ayna mı o? tam anlayamamış da olabilirim ayna diye düşünerek bayıldımmm :))

instagram ı aktif kullanabilirsiniz bu konuda. iyi yapmak kadar iyi sergilemek de önemli.
süsleme, boyama, takı işleri tutabilir. genelde kargolar sorun oluyor. alıcı ödemeli yaparsanız sıkıntı olmaz belki.

bir de neye ilginiz varsa onun için kursa gidin mesela. halk eğitim merkezlerinde falan. benim vaktim olsa ahşap boyama kursuna giderdim. sonra da dikiş falan. vaktim olsa halk eğitim merkezlerinden çıkmayabilirdim:))

Aslinda manzara resmi cizebiliyorum tuvale hamur isi boyama bunlardada iyiyim ama kararsizim :)

Aslinda manzara resmi cizebiliyorum tuvale hamur isi boyama bunlardada iyiyim ama kararsizim :)

boyama konusunda iyiyseniz geliştirmek için bir sürü kurs var.
ama mesela sevgililere yönelik bir şeyler daha çok tutar diye düşünüyorum. manzara falan değil de.

yeteneğinize göre artık :)

dogal_tas_boyama_sevgiliye_hediye.jpg

Bayan_Sevgiliye_Hediye_1.png

zarif-kristal-elmas-2-karat-halka-seramik-bardak-kaliteli-sevgiliye-hediye-k%C4%B1z-toptan-kahve-fincan%C4%B1.jpg

keçe işleri de çok kolay mesela. maliyeti de az.
keçe anahtarlıklar,
keçe süslü etekler,
keçe süslü bebek kıyafetleri (al 5 liraya zıbın keçeden süsle)
pembe-tutu-etek-takimlari-2.jpg
kelebek-tshirt.jpg

kesinlikle katılıyorum bebek veya sevgili evlilik ürünleri tutar diye düşünüyorum
bu tür seylere dikiş haric el yatkınlıgım var deneme amacli bi kaç tane yapmak istiyorum bu işin reklamıda cok önemli elbette denicem bugün bi kac sey siparis edicem artık

Back