- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
arkadaşlar internet üzerinden pabuçbırakmam diye bi siteden 2 tarafı fermuarlı bootie ayakkabı almıştım 1 ay kadar önce, hava sartlarından dolayı giymeye hiç fırsatım olmamıştı. geçtiğimiz hafta giyeyim dedim fakat dışarıda fermuarları açıldı sürekli aşağı indi. ayakkabıyı giyemedim aradım müşteri hizmetlerine uzun süre ulaşamadım.sonunda müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ürün 1 ayı doldurmuş dediler. fermuarındaki problemin benden kaynaklanmadığını hava sartlarından sadece 1 kez giydiğimi anlattım. bi kaç kez aramam sonunda gönderin inceleyelim ama birşey çıkmaz demeye getirdiler. kargosunu da benim ödememi söylediler. ayıplı malı gönderirken kargoyuda ben ödedim. ürün onlara teslim edildi diye mesaj geldi kargodan arıyorum ulaştı mı die yok diyor, ertesi gün bulduk gelmiş diyor, 1 haftadan fazla oldu aradım açan yok facebooktan mesaj attım dönen yok, whatsappdan yazarken bir baktım engellemişler. aynı şekilde facebooktanda. uzun süre aramalarım sayesinde müşteri temsilcisi açtı 1 haftadır hiç birşekilde haber yok bir de engelliyorsunuz dedim. engellemedik, evet ayakkabıda kusur çıktı ben sizi ertesi gün 10 kez aradım iade için açan yok siz arayın diye bekledim diyor bayan ama öyle bir arama da yok... ödemeyi nasıl yapacaksınız dedim. iban numarasını gönderin cumadan cumaya ödeme yapıyoruz diyorlar. ama şuan da hem facebook hemde whatsappdan engelliyim. elimde faturamın bir nüshasıyla, kargo faturası var. bunlar ödeme yapmazsa tüketici mahkemesine başvursam sonuç alabilirmiyim?