• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten yapay gelin buketi siparişi ??

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
merhaba kızlar..

internette araştırırken ilgimi çekti. gelin buketi olarak canlı çiçek düşünüyordum ama şimdi yapayları görünce neden olmasın dedim.

internetten sipariş fikrine ne dersiniz? sipariş edebileceğim siteler var mı bildiğiniz?

canım ben faceden sipariş edeceğim çiçeğimi. zaten bi altında benim konum var yorumda yapmışsın:8:
benim sipariş vereceğim yeri sordum istanbuldaymış o yüzden ben gidip canlıda gördüm. gidip görmek herzaman daha iyidir. boyutunu filan daha iyi anlıosun görünce. eğer ilgilenirsen yazarım face deki adınıda. kendi konumda yazmıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama:10:

canım ben faceden sipariş edeceğim çiçeğimi. zaten bi altında benim konum var yorumda yapmışsın:8:
benim sipariş vereceğim yeri sordum istanbuldaymış o yüzden ben gidip canlıda gördüm. gidip görmek herzaman daha iyidir. boyutunu filan daha iyi anlıosun görünce. eğer ilgilenirsen yazarım face deki adınıda. kendi konumda yazmıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama:10:

evet canım senin çiçeklerini de gördüm. istanbulda olmadığım için yerinde görmem zöz konusu değil.. bu yüzden internetten sipariş eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belki diyerek konu açayım dedim..
sen kendi sipariş ettiğin yeride yazarsan sevinirim canım

Ben yapay çiçek istedim. Bulunduğum şehirde aradım istediğim gibi bulamadım. Canlı çiçekçiler de canlı çiçek vermek istiyor 7 tane gül yaparım 85 tl dedi adam :53:

Ben de internetten sipariş vermeyi düşündüm çok pahalı geldi 150 tl çok
Gelinlikçime sordum onun tanıdığı çiçekçiden aldım. Hoştu çiçeğim. Bu da çiçek krizi geçirirken açtığım konum. :32: 2. sayfada foto var üstüne tıklarsan büyüyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...irde-gelin-cicegini-nereden-alabilirim-3.html

Kolay gelsin sana:9:

Son düzenleme:
Ben yapay çiçek istedim. Bulunduğum şehirde aradım istediğim gibi bulamadım. Canlı çiçekçiler de canlı çiçek vermek istiyor 7 tane gül yaparım 85 tl dedi adam :53:

Ben de internetten sipariş vermeyi düşündüm çok pahalı geldi 150 tl çok
Gelinlikçime sordum onun tanıdığı çiçekçiden aldım. Hoştu çiçeğim. Bu da çiçek krizi geçirirken açtığım konum. :32: 2. sayfada foto var üstüne tıklarsan büyüyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...irde-gelin-cicegini-nereden-alabilirim-3.html

Kolay gelsin sana:9:

canım evet senin çiçeğini görmüştüm. konyadayım ben. konyada bu tarz çiçek bulabileceğime inanmıyorum o yüzden internetten siparişi aklıma koydum. teşekkür ederim canım

merhaba kızlar..

internette araştırırken ilgimi çekti. gelin buketi olarak canlı çiçek düşünüyordum ama şimdi yapayları görünce neden olmasın dedim.

internetten sipariş fikrine ne dersiniz? sipariş edebileceğim siteler var mı bildiğiniz?

Gelin buketini aldın mı acaba? İnternetten aldıysan bana da yardımcı olabilirsen sevinirim.

Gelin buketini aldın mı acaba? İnternetten aldıysan bana da yardımcı olabilirsen sevinirim.

hayır canım almadım henüz.. başka koşturmalardan dolayı çiçek üzerine yoğunlaşamadım aslında..

internetten satış yapan siteler var ama ya istanbul dışına satış yapmıyorlar yada resim az koyuyorlar ki beğenemiyorsun. çok kararsızım..

nerden sipariş verdiniz acaba?

Back