internetten ve yüzyüze fal deneyimlerim

Merhaba ben Ankara dayım telefonla bakan önereceğiniz bi falcı var mı sağlam birisi?

Buradaki yargılayıcı yorumlara inanamadım. İsteyen istediğini yapar isteyen istediğine inanır. Konuyu açan kişi de 20 yaşında reşit bir birey. Yok tavsiye verdim yok inanma bilmem ne. Siz istiyorsunuz ki herkes sizin istediğiniz gibi yaşasın

Beylikdüzü Serap Hanım'ın telefonunu alabilir miyim rica etsem..

Whatsaptan ses kaydi ile bakan azize hanimi kesfettim tavsiye ederim kizlar cok sey bildi

Ben bı uygulamada baktırayım dedim abovvv Allah korusun "evliyim" aşk hayatınıza birisi katılacak demişti bide sabaha karşı üstümüze ay ışığı vururken şehvetli bir olay yaşanacak demişti gözü çıksın

Burada bahsedilen Yasemin Hanım'ın falbahçemdeki Jasmin olduğunu düşünüyorum. Sadece isim benzerliği değil, enerji çalışması, dua ile başlaması vs. tüm detaylar tutuyor ama bu benim tahminim tabi. Ben de kendisi ile görüşmüştüm uygulamadan, samimi biri, biz enerji çalışmaaı yapalım kesin olur falan demiyor, deneyelim Allah bilir tarzında para peşinde değil ama ne kadar işe yarar enerji çalışmaları bilemiyorum. Uygulamada çok pozitif yorumlar var ama.

Merhaba arkadaslar
Yillardir tellwede fal baktirdim almanyada yasiyorum
Kac yüz Euro harcadim Türlü türlü fal sitelerinde ve yesil cingene haric hic bir falci bilemedi emin olun HEPSINE baktirdim. Enerji uyumunu yakalayabildigim yesilcingene Artik sitede yok. Tavsiye üzere istanbulda 300 tl Kahve fali bakan bir beye yolladim ve cok memnunm kaldim söylediklerine birebir yasiyorum. Ilgilenen varsa bana özelden yazabilir. Ama Yemin ederim tellwe felan bos isler bosuna harcamayin derim yazik olur.

Ben günde 4-5 fal baktıran, fal için borçlanan biriydim, o derece fal bağımlısıydım. Sonra arkadaş tavsiyesiyle biriyle tanıştım, ondan sonra başka birine bakım yaptırmadım. Fal bakmıyor bakım yapıyor, lütfen dalga geçecekler veya reklam diyecekler yazmasın. Gerçekten kötü durumda olan ve ihtiyacı olanlar bana özelden mesaj atarsa kendisinin instagram hesabını paylaşırım, kendisi beni çok zor bir dönemde kurtaran kişidir, kefilim kendisine. Eğer bakım alırsanız reklam olmadığını, çünkü isim isim her şeyi ve herkesi anlattığını görürsünüz. Dediğim gibi gerçekten ihtiyacı olanlar yazsın lütfen, zira kendisinin reklama ihtiyacı yok ve bu forumdaki kişilerin de kötü dönemden geçtikleri için fal arayışında olduklarını çok iyi biliyorum. Cidden kötü durumda olan kişilere de yardımı olur diye buraya yazdım.

Merhabalar bu dediğiniz kişi kimdir?
Şuşu Şengül'e baktiran var mı arkadaşlar?

Kim o

Numarasını banada verirmisiniz lütfen çok kötü günler geçiriyorum

Bana da yazar misiniz

Bana da atar mısınız

Merhaba, bakım yaparak sizi o süreçten kurtaran kişinin instagram bilgisini alabilir miyim? teşekkürler

Dilerseniz yardımcı olabilirim bende bir yorumcu onu ararken konuya denk geldim kendime bakamıyorum malesef ama yorumuma ve hislerime güvenirim fiyatlarım için değil instada sayfam falanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…