İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

kumadım başlığa göre cevap yazacagım. Benim yakın bir arkadasım inanmayacaksınız ama tinder den tanıştığı biriyle 4 sene sevgili olup evlendi ve 3 senedir evliler 😆 gayet de iyi bi çocuk iyi bi kız. Mutlular, yani imkansız değil. Sadece dikkatli olun, böbreğinizi falan kaptırmayın, ya da tecavüze uğramayın o kadar😂
Allah mutluluğunu daim etsin..
Ama tinder başka formatta bir site.
Ondan denersem de orada denemem.
Çünkü ben evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmüyorum.
Ama arkadaşınız için sevindim mutluluğu bulmuş.

O site vesile olmuş. İşte bana da internet vesile olur mu diye düşünüyorum..

• Beğen
Reactions: 000
ben varim 5 ay gorustuk
yaklasik 5 senelik evliyiz bir kizimiz var simdiye kadar esimden yana bir skintim olmadi ama ailesini daha yakindan tanimis olmayi isterdim

Iki kuzenim var kardesler ikiside sosyal medayada tanisip evlendi asiri mutlular allah bozmasin. Ama bu secmeli olmazki akrabayla evlenip mutsuz olan cok netten tanisip mutlu olan veya olmayanda n3rden tanistigi degil karsidakinin karakteriyle alakali

Abim ilk evliliğini internetten tanışarak yapmıştı. Maalesef evlendikten 1.5 yıl sonra ayrıldılar. Tabi bu demek değil internetten evlenilmez. Tanımak gerek, bizimkiler kısa sürede evlenmişti.
Hımm üzüldüm..
Ne kadar sürede evlendiler?

Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
Çok ama çok üzüldüm.
İlk buluşmada mı oldu bu?
Eve gitmeyeceksin, kalabalık bir yerde buluşup kendi aracınla gideceksin veya taksiye bineceksin.
Zaman kötü..

Arkadaşınız psikolojik destek alsın mutlaka..

Ben eşimle internetten tanıştım. 7 yıllık görüşmenin ardından 3 ay önce evlendik. Kısmet bu işler. Kısmetiniz sizi dünyanın bir ucunda da bekleyebilir, yan komşuda da.
Allah daim etsin..
Sevindim.
İşte bende olabilir mi acaba diyorum, belki iyi biri karşıma çıkar mı diyorum..

Bende internette tanışıp evlendim mutluyum.kader kısmet bu işler tabi önce çok guvenmeniz karşınızdaki kişiyi iyice araştırıp evlenmeniz lazım.sitenin adı da gönülden sevenler sitesi bir bakın isterseniz

• Muhteşem
Herkese Merhaba,:KK52:
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.

Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.:KK200:
Çevremde internetten tanışıp evlenen kimse yok. Ama birileri mutlu diye siz de mutlu olacaksınız diye birşey yok. Veya tam tersi onlar mutsuz diye siz de mutsuz olacaksınız diye bir şey yok 😊 yani demek istediğim şu,hayatı istediğiniz gibi içinizden geldiği gibi yaşayın. Hata yapa yapa öğrenin. Olabilir başarılı bir evlilik olmasa bile denemiş olursunuz ve hatanızdan ders alırsınız. Ben genelde böyle bakmaya çalışıyorum diğer türlü pişmanlıklar peşimizi bırakmayacak yada keşkeler.
Yorumları da okumadım ama notunuzu okudum sizi mesleğinizle vuranları da dikkate almayın 😍♥️

Sevgilimle internetten tanıştık ama henüz evli değiliz, net cevap veremeyeceğim. Bir yıl sonra evlenmeyi planlıyoruz umarım mutlu oluruz. Şimdilik her şey çok bi güzel gidiyor. :KK37:

• Muhteşem
Valla benim yakın arkadaşım bir arkadaşlık sitesinden tanışıp evlendi eşiyle. Çok da mutlular. Arkadaşım bu tarz tanışma platfromlarını güvenilir bulmazdı. Bir deneyeyim diye girdi ve şu an o adamla evli. Tabi onunki bir şans. Her tanışıklık böyle güzel sonuçlanacak ya da her tanıştığın kişigüvenilir olacak diye bir genelleme de yapamayız.
Olmaz değil lakin tedbirli olmak gerek. Çünkü evli olup arkadaşlık sitelerine takılan erkek sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Ya da amacı sadece gönül eğlendirmek olan insanlar da mevcut. Denenebilir ;lakin dediğim gibi tedbirli davranmak, hemen güvenmemek gerek.
Çok sevindim. Hayırlı olsun.
Evet temkinli olmak lazım. O konuda büyük konuşmayayım ama kendime güveniyorum.
Yanında diyelim kahve içerken bile kahveyi yarım bırakıp wcye bile gitmem. Allah korusun içine bir şey atar, kötü olur.
Ama en büyük korkum evli erkekler.

Polis değilim,mernis sistemine giremem. Adamın evli olup olmadığını nasıl anlarım onu bilemiyorum?

Kuzenim internetten tanışıp evlendi.
10 yılı aşmıştır evlilikleri.
3 çocukları var. Mutlu görünüyorlar.
Sıkıntı varsa da her evlilikte olduğu kadardır.

• Muhteşem
Okuldan arkadaşım da face den buldu ailesi istememiş kaçarak evlendi onun için çok endişelenmiştik ama çok mutlu çoluk çocuga karıştı falan şans işi.

• Beğen
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X