- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 32
- Konu Sahibi meltem2809
merhaba arkadaşlar altın alımında peşin fiyatına taksit yapan internet siteleri var sizce güvenilirmidir ? hiç bu şekılde alışveriş yaptınız mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm anladım demek istediginizi ben, peki ben 3000 tl lık altın alıp yatırsam da oluyor mu yanı ? bozdurup paraya dönüştürmem lazımda o yuzden :)
bankada açılan altın hesabı küçük birikimler için uygunmu sizce yani ayda 250-300 tl gibi hiç para biriktiremiyorum çocuklar küçük ben de savurganım heralde
bu açılan altın hesabı altın yükseldikçe mi o da mı yükseliyor
Siz zaten bankaya para yatırıyorsunuz.
Sonra internetten veya şubeden altın hesabı açıyorsunuz.
Oradan istediğiniz zaman alır, istediğiniz zaman satarsınız.
İster 50 tl lilk alın ister 5000. Size kalmış.
Bozdurduğunuz anda paranız vadesiz hesabınıza geçer.
Bozdurduğunuz anda paranız vadesiz hesabınıza geçer. derken neyi kasetttiğinizi anlamadım bankadakı hesabımdakı altını paraya çevırebılyıormuyum kuyumcuya gitmeden . benım amacım aldıktan sonra bozdurmak uzun vadeli birikim için falan degil yani. birde hurda olmadıgı müddetçe gram altınları ne kadar farkla alıyor kuyumcular yada yarım,çeyrek altını bir bilginiz var mı
laydicim :) konu sahibesinin demek istediği başka bir şey sanırım. yatırım amaçlı değil.
konu sahibi: siz diyorsunuz ki, benim likit paraya acil ihtiyacım var, fakat bu parayı internetten taksitle altın alıp, hemen akabinde satarak elde etmeyi düşünüyorum. uygun ve güvenilirmidir diye soruyorsunuz, sanırım.
güvenilirmidir bilmem, çok zarara uğrarsınız o kesin. başka çözüm yolları denemenizi tavsiye ederim. zira bu durum çözüm değil, geçici bir para sirkilasyonu sağlar, sonrasında paraya daha çok ihtiyacınız olur.
laydicim :) konu sahibesinin demek istediği başka bir şey sanırım. yatırım amaçlı değil.
konu sahibi: siz diyorsunuz ki, benim likit paraya acil ihtiyacım var, fakat bu parayı internetten taksitle altın alıp, hemen akabinde satarak elde etmeyi düşünüyorum. uygun ve güvenilirmidir diye soruyorsunuz, sanırım.
güvenilirmidir bilmem, çok zarara uğrarsınız o kesin. başka çözüm yolları denemenizi tavsiye ederim. zira bu durum çözüm değil, geçici bir para sirkilasyonu sağlar, sonrasında paraya daha çok ihtiyacınız olur.