• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten kredi karti ile alisveris

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Hayirli sabahlar..
Sık sık internetten alisveris yapan biriyim ama gecen haftalarda ilk kez whis.com adresinden alisveris yaptim. Dun aksam tekrar bir siparis verdim ama n goreyim. Kredi karti bilgilerim kayitli kalmis. Alisverisi tamamla dedim. Hop odemem yapildi. Telefonuma kartinizdan su kadar $ lik odeme yapildi diye mesaj geldi.
Kart bilgilerim sifrem kayitli kaldigi gibi telefonuma herhangi bir kod da gelmedi.
Bunu nasil.iptal edebilirim. Bir an once o bilgileri silmem gerekiyor. Ne yapabilirim bu konuda.

Bankani ara kartini geçici olaeak iptal ettir . Şifreni değiştir . Şüpheli işlemler icin de yeni kart talep edebilirsin ve netten sürekli alışveriş yapiyorsan asil kartini degil sanal kart kullan . Herhangi riski yok onun

Hayirli sabahlar..
Sık sık internetten alisveris yapan biriyim ama gecen haftalarda ilk kez whis.com adresinden alisveris yaptim. Dun aksam tekrar bir siparis verdim ama n goreyim. Kredi karti bilgilerim kayitli kalmis. Alisverisi tamamla dedim. Hop odemem yapildi. Telefonuma kartinizdan su kadar $ lik odeme yapildi diye mesaj geldi.
Kart bilgilerim sifrem kayitli kaldigi gibi telefonuma herhangi bir kod da gelmedi.
Bunu nasil.iptal edebilirim. Bir an once o bilgileri silmem gerekiyor. Ne yapabilirim bu konuda.
Bankayı ara kartını iptal ettir sonra şifrenide değiştir alışveriş yapacağın zaman sanal kart oluştur içine alacağın miktarın parasını atarsın 100 lira ise 100 lira fazlasını atmazsın 2 çekim vs olmaz.

Hayirli sabahlar..

İnternetten kredi kartıyla alışveriş yaparken sitenin yorumlarına mutlaka bakmam gerekebilir veya şikayet.comda bak varmı bir sorunu kart bilgilerini değiştirebilirsiniz bankanın müşteri hizmetleriyle görüşmen yeterlidir.
yeni kart isteyebilirsin kayboldu deyip

Site alt yapısına kaydedilmiş
Üye ayarlarında düzeltme seceneği olmalı.

Cok tsk ederim. Arayip kartimi iptal ettirdim. Sanal karti arastirayim. Simdiye kadar hic kullanmadim. Daha saglikli olacak galiba. Tekrar tsk ediyorum

Alış veriş yaparken kolaylık olsun diye bazı siteler kayıt eder . Ki sen kendin onaylarsın bunu zaten . Büyük ihtimalle onayladın Farkında olmadın . Seçenekler bölümünde falan iptal ettirebilirsin. Benim de öyle var çünkü . Zırt pırt kart bilgilerini tekrar girmemek adına yapmıştım . Bir sorun yaşamadım .

Alış veriş yaparken kolaylık olsun diye bazı siteler kayıt eder . Ki sen kendin onaylarsın bunu zaten . Büyük ihtimalle onayladın Farkında olmadın . Seçenekler bölümünde falan iptal ettirebilirsin. Benim de öyle var çünkü . Zırt pırt kart bilgilerini tekrar girmemek adına yapmıştım . Bir sorun yaşamadım .
Fark etmeden onaylamis olabilirim aba korktum yine de 7 bin tl limitimvar ne olur olmaz iptal ettirdim
Normalde bilindik siteler disinda alisveris yazdim ama merakima yenik dustum

Back
X