• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten Kpss kitabı almak için hangi siteyi ve hangi yayınları önerirsiniz?

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.594
8.513
358
İstanbul
mümkünse kapıda ödemeside olan güvenilir bir site önerebilirmisiniz ? ve hangi yayınları almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
yayın olarak Kitapseç.com ve ucuzkitapal.com güvenilir sitelerdir ben ve arkadaşlarım sipariş ettik çok da memnun kaldık
yayına gelince de yediiklim, Yargı ve İhtiyaç iyi yayınlardır.
konu anlatımlı olarak da arkadaşlarım Data'yı öneriyorlar
.

arkadaşlar benim önereceğim siteleri önermiş. buna ek olarak uzman kariyer yayınlarının öneririm ben de

peki arkadaşlar 2014 kitapları çıkmadı sanırım,2013 mü 2012 mi almalıyım ?

merhaba arkadaşım. Bende Ekim ayı itibariyle dersaneye başlıyorum. O yüzden sorun hakkında yardımcı olabilirim diye düşündüm. 2014 diye çıkan kitaplar var ancak 2012-2013 ün sadece kapağını ve değiştiriyorlar. belki de içerikte birkaç şeyi.. Ekim'i beklemeni öneririm

Yargıyayınevi
Kitapsec
kpsskitabı
Bunları hepsi aynı şirkete ait ama bir tek kitap seçte kargo ücreti var nedem bilmiyorum. Diğer ikisinde yok, kapıda ödeme seçeneği de var. Fiyatlar aynı zaten. 2 günde de elinize geçiyor.
Yayın olarak Data, Yargı, İhtiyaç, Pegem ve Uzmankariyer olabilir. Ama her yayının iyi olduğu ders farklı oluyor genelde. Hepsi her derste iyi değil maalesef.

x akademi yayınlıcığın ders notları var kesinlikle tavsiye ederim konu tekrarları için çok yararlı benim tarihim hiç yoktu onun sayesinde tarihten netlerim yükseldi

Back