• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten kitap siparişi

_nazenin_

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
206
14
623
internetten kitap siparişi vermek istiyorum.kredi kartı olmadan nakit ödeme yapabileceğimiz bildiğiniz bir site var mı acaba?

havale yoluyla sipariş edersek sadece kitap parasını havale ediyoruz değil mi?
sonra kitap için kargo parası veriliyor mu?

Sipariş verme esnasında, kargo firma seçenekleri ve fiyatları sunuluyor.. Seçiminize göre de faturaya ilgili bedel ekleniyor. Eklenen kargo bedelinin kompanse edilebilmesi için bir alışınızda en az 5-6 kitap almanızı tavsiye ederim.

Benim de çeşitli alışverişlerim oldu bugüne kadar.. ancak bundan bir yol kadar önce aldığım bir kitabın 10 sayfasının eksik olduğunu okurken fark ettim. Aradan zaman geçmiş bulundu. Biraz midem bulandı böyle olunca.. Bir de müzik cd sinin içinden kartolog yerine afiş çıkınca iyice şüphelerim arttı.. Bu sitenin adını vermeyeyim..

Artık tıpış tıpış kitapçıya gidip alıyorum. Raflardan gözüme takılan ne varsa alıyorumi sonra gidiyorum kitapçı kafade oturup çayımı ısmarlayıp rahat rahat seçiyorum.. Keyifli bir hal aldı yani..

Ancak özellikle "kitapyurdu" nun sitesinde indirimli kitaplar seçeneğine de ara sıra göz gezdirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

valla arkadaşlar ben her ay aldığım bursumla dr'dan kitap siparişi veririm 60 ytl üzeride kargo bedava ben memnunum baya :)

ben internetten bir defa kitap alışverişi yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. kitapçı fiyatından da baya ucuza aldım. 50 ytl'yi geçtiği için de kargo parası ödemedim :) ben sık sık girip internet üzerinden kitap satışı yapanları karşılaştırırım içlerinde en uygunu arkadaşların da dediği gibi dr :) şu sıra gene almak istediğim bir sürü kitap var ama paramı ayarlamaya çalışıyorum, şimdilik ödünç alarak idare ediyorum. :S

Guvendigim bir site var ;ismini vermeyeyim simdi cunku uyelik istiyor ...fiyatlari cok uygun piyasaya gore yerimseniben
3-4 gunde kitaplarim kapimda oluyor ...8 senedir bu isi yapiyormus site ...
kredi karti ile alis veris yapiyorum...

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
internetten kitap siparişi vermek istiyorum.kredi kartı olmadan nakit ödeme yapabileceğimiz bildiğiniz bir site var mı acaba?
Kredi kartı ile güvenlik açısından sorun olacağını düşünüp internet üzerinden alışveriş yapmaktan kaçınıyorsan 4 yıldır güvenle alışveriş yaptığım bir siteyi sana önerebilirim. Hepsiburada.com Ben kitap dahil neredeyse tüm ihtiyaçlarımı güvenle bu siteden karşılıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Fiyatları da piyasaya göre çok iyi. Ayrıca kargo bedava seçeneği de var.

kitapyurdundan yüklü alışveriş yaptım çok memnun kaldım. tekrar liste yapıyorum yine oradan alacağım. fiyatlara baktığımda en uygunu orasıydı

ben de kitapyurdundan memnunum ve kredi kartım olmadığı için posta çekiyle ödüyorum. tavsiye ederim.

hepsi burdadan alıyorum 75 liralık kitap alışverişi yapana 10 lira hediye çeki veriyo bi nevi kargo parası çıkmış oluyo, okumak istediklerimi biriktip ordan alıyorum. havaleyede indirimleri var.

Back