• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten kitap siparişi

arkadaşlar ben devamlı kitaplarımı kitapyurdu.com dan alıyorum.diğer yerlere göre fiyatları daha uygun bi karşılaştırın isterseniz.hem oradaki okuyucu yorumlarından da faydalanıyorum.hemen hemen her ay 80-100 arası harcıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.ayrıca siparişimden ayrı bi kaç kitapta koyuyolar.tabi ucuz incelerden ama olsun.memnunum yani tavsiye ederimmm.

Bence kesinlikle kitapyurdu. Farklı ödeme seçenekleri mevcut, kart havale falan. İniglizce kitaplar çok fazla olmayabiliyor ama diğer kitaplar açısından çok zengin. Kargo fiyatları genelde 3,50 falan. D&R da bu rakam çok daha yüksek diye biliyorum. Ben bugüne kadar birçok kez alışveriş yaptım, hiç sorun yaşamadım, fiyatları da diğer sitelere göre 1-2 lira daha düşük

üye olurken falan telefon numarası kişisel bilgiler istiyolar pek güvenemiyorum bi problem olmuyo anlaşılan

ben hiç net üzerinden alısveriş yapmadım ama bazı kitapları ancak kitap yurdu gibi sitelerde bulabiliyorum ama kargo ücretinden çekiniyorum açıkcasıbilmiyorumkismileçok pahalıya gelir gibime geliyor 10tl lik bir kitaba 5 tl kargo parası vermek istemem...kargo da sorun yasayanlar anlatırsa sevinirimyerimseniben

kitapyurdu hakkında ne merak ediyosunuz bacılar? 2008den beri ordan alışveriş yapıyorum buyrun sorun...

Yurt disindan, yani almanyadan siparis verenler varmi peki ???

Ben genelde türkkitapevi'nden yapiyorum siparislerimi...

Yurt disindan, yani almanyadan siparis verenler varmi peki ???

Ben genelde türkkitapevi'nden yapiyorum siparislerimi...

Bende yurtdisinda yasiyorum kitaplarimi genelde tikla24 yada türkkitapevin´den siparis ediyorum. Ama daha cok tikla24 den alisveris yapmayi seviyorum türkkitapevin´den her istedigim kitabi bulamiyorum. Ama fiyat olarak genelde türkkitapevi daha uygun....lülülülülülü

d&r -idefix-kitapyurdu

Back