İnternetten kitap alışverişi.

kulittacım gülme :D gercekten bana ne ayraç geldı, ne hedıye kıtap..
merakımdan çatlıcam yanı ne gonderıolar herkese dıe :D
face te okuokunun duvarına son sıparısım için yazdım hatta tabıı kı dedıler ama yıne yok yıne yok :D başımı hangı dağa vurayım bılemedım yanı :D

kulittacım gülme :D gercekten bana ne ayraç geldı, ne hedıye kıtap..
merakımdan çatlıcam yanı ne gonderıolar herkese dıe :D
face te okuokunun duvarına son sıparısım için yazdım hatta tabıı kı dedıler ama yıne yok yıne yok :D başımı hangı dağa vurayım bılemedım yanı :D

Alla alla şaştım şimdi. Kitap yurdundan ayraç da mı gelmedi yani?
Her seferinde onlarca ayraç, koliyi açar açmaz yerlere saçılıyor kayscım.
Bir kerede Türk kahvesi çıktı koliden.
Okuokudan siparişim olmadı hiç lakin hediye kitap yolladıklarını duyunca düşünmüyor da değilim doğrusu.
İnşaallah birikmiş hediyelerine toptan kavuşursun canımcım. Elbet vardır bunun da hikmeti. :40: :54:

Okuoku ilk siparişlerde hediye kitap veriyor sonra ayraç veriyor. Ondan sonraki siparişlerde ise hiçbişey koymuyorlar :1: Ben sürekli o siteden alışveriş yapıyorum artık ayraç bile eklemiyorlar walla...

arkadaşlar bende d&r den cumartesi sipariş verdim acaba salı günü elimde olumukikaç günde gönderiyolar

Alla alla şaştım şimdi. Kitap yurdundan ayraç da mı gelmedi yani?
Her seferinde onlarca ayraç, koliyi açar açmaz yerlere saçılıyor kayscım.
Bir kerede Türk kahvesi çıktı koliden.
Okuokudan siparişim olmadı hiç lakin hediye kitap yolladıklarını duyunca düşünmüyor da değilim doğrusu.
İnşaallah birikmiş hediyelerine toptan kavuşursun canımcım. Elbet vardır bunun da hikmeti. :40: :54:

Kulitta cım, kitapyurdundan da sadece ayraç çıkıyor :)))
kısmetlı bırıyımdır ama ne hıkmetse nette oyle olamıorum :))

Arada bir sipariş veriyorum kitap yurdundan. Artık ayraç işini ticarete falan dökücem. Elimi attığım yer ayraç. :9:

Ben internetten kitap siparişini hiç samimi bulmuyorum açıkcası.Benim sahaflara gidip o kitapların tozunu yutmam gerek..

Back