İnternetten kitap alışverişi.

birçok şeyi internetten alırım ama kitap hiç almadım şimdiye kadar, ama idefix te sanal fuar var, birkaç kitap düşünmüyor değilim.. :)

D&R ın internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar güvenebilir miyim?

kredi kartı başvurusu yaptım kartım çıkınca ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum . daha önce ordan kitap vs satın alan olduysa yorum yapabilir mi

D&R ın internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar güvenebilir miyim?

kredi kartı başvurusu yaptım kartım çıkınca ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum . daha önce ordan kitap vs satın alan olduysa yorum yapabilir mi

güvenebilirsiniz. Alış yapmadım ama veriş yaptık :) Bizim de şirketimize ait bir kitap satıldı herhangi bir sorunla yada problemle karşılaşmadık. D & R gibi biryerden de sorun çıkacağını beklemiyorum açıkçası.. Ama tabii alan arkadaşlara da danışmanızda fayda var...

D&R internet sitesinden bende alışveriş yapıyorum gayet güvenilir 50 tl üzerine kargo parası almıyorlar hatta ben 5 kitap aldım 4 ü önce geldi 1 tanesi tedarik edemedik diye ayrı kargoya vermişler 2 gün sonra geldi

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorm :34:

kitaplarımı seçmeye başlayayım barii :16::16:

Aynen öyle tatlım, bu durumda site cazibesini yitirdi.
Gönlünce güzellikler dilerim xxDerinxxcim.:16:

Kesinlikle öyle canım...
Arkadaşlarla tekrar kitap sipariş etme planı yapıyorduk ki site bakıma girdi...
Tekrar açıkdığında ise kitap fiyatları yükselmişti..
Eski fiyatları gerçekten çok cazipti...

Ayy sağol canım ben de sana gönlünce güzellik ve mutluluk dilerim :16:

Endişelerimi yenmek suretiyle gidip kitapyurdundan alışveriş yaptım. yaklaşık 6 kitap seçtim. Ve bir çok yerde acayip (!) fiyatlara gördüğüm kitaplar elbetteki daha ucuza geldi. yaklaşık 100 TL yerine 70 TL ödemiş oldum. Alışverişimi kredi kartından yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bazılarının temin süreleri 5 gün civarı göstrmesine rağmen , siparişten sonraki gün temin edilmiş ve çooktaaaaan kargoya verilmişti. Siparişten 3 gün sonra da elime ulaştı kitaplarım. Tek bir pürüz yada sorun yok kitaplarda gıcır gıcır. :8:
Ayrıca içinden 20 tane kadar da ayraç çıktı. :53:
Ben de sınıfa dağıttım. :1:
Kitapyurdunun hizmet kaliteini çok beğendim açıkcası. Faturalarım ayrıntılı ve düzenliydi. Vaktiniz yoksa kitap almaya, internette güvenli alıveriş yapılabilecek sitelerden birini daha keşfetmiş oldum. :6:

Cuma günü kitapyurdundan 5 kitap aldım eft yolu ile ödedim,daha önce serisini aldığım kitapları 20 tl den almıştım ama kitapyurdunda 14 tl 16 tldi.
Cuma günü sipariş verdim salı günü teslim aldım...Yeni kitap kokusu çoooook güzelmiş her kitap için ayraç yollamışlar..

Bir sitede kitapyurdunu araştırken birisi yazmış kristal vazo bile yollasalar bir şey olmaz demişti gerçekten öylemiş...

Ben çok memnun kaldım bunda sonra sürekli ordan alıcam:21::21:

Son düzenleme:
yargıyayınevinden 1 ay önce baya bi kpss kitabı aldıydm tek ona güvenirim

arkadaşlar bu kitapyurdunda kapıda ödeme yokmu acaba?baktım ama göremedim

saolun arkadaşlar okuoku'ya bakayım birde o zaman.çünkü ne kadar güvenilir olursa olsun güvenemiyor kredi kartıyla alışveriş yapamıyorum internetten.

okuoku'dan sipariş verdim kızlar.bakalım ne zaman gelicek.

saolun arkadaşlar okuoku'ya bakayım birde o zaman.çünkü ne kadar güvenilir olursa olsun güvenemiyor kredi kartıyla alışveriş yapamıyorum internetten.

ben sureklı yapıorum bu zamana kadar bır sorun cıkmadı ama esım bır kere denedı kredı kartını kulandılar hatta haberlere cıktı o cete gecen gun yakalandılar yargıdalar su anda ..

temın suresı kac gun yazıosa en gec o kdar gunde gelıo merak etme :)

Bende çok baktım ama yok.
PTT den yollayabiliyorsun

kitapyurdunda o secenek yok, okuoku da var ama oraya bakabılırsın

Ben de yıllardır kapıda ödeme seçeneği yok sanıyordum lakin başka topikte bir arkadaşın bu seçeneğin var olduğunu söylemesi üzerine
tekrar inceledim. TC. kimlik no yazınca o seçenek açılıyor. Çok emin değilim, bir de siz inceleyin isterseniz.

arkadaşlar kitap kurduna mail attım iletişim bölümünden istanbul içi kapıda nakit ödeme yapıyolarmış haberiniz olsun =)

Back