İnternetten çeyiz alışverişi hakkında

mağdur olduğum site evim.net iade yaptım ama ne bi tlf açtılar ne hesabımda bişi görebildim hepsiburada.com yıllardır alırım elektronik ürünlerde dahil çok şükür bişi yaşamadım en son ütü elektrikli süpürge ve tefal actifry aldım bakalım pazartesi gelecekler umarım bi sorun çıkmaz

mağdur olduğum site evim.net iade yaptım ama ne bi tlf açtılar ne hesabımda bişi görebildim hepsiburada.com yıllardır alırım elektronik ürünlerde dahil çok şükür bişi yaşamadım en son ütü elektrikli süpürge ve tefal actifry aldım bakalım pazartesi gelecekler umarım bi sorun çıkmaz

inşallah sorun çıkmaz canım,bende nevresimlerden birini ordan sipariş ettim bakalım hayırlısı inş. bende de sorun çıkmaz

kızlar az önce evim.netten sipariş ettiğim nevresim takımım geldi,Allahtan evdeydim ve kontrol edip geri iade ettim.nevresimin kendi paketi açılmış,kargo paketide yırtılmış bir de kargo paketinin içindeki siyah renkli kısmın boyasıda nevresime geçmişti,görünce almadım,adama almayacağım dedim,bağırdı deli midir nedir biz sadece iletiyoruz,bizi ilgilendirmez dedi,babamda ona bağırdı,almayacağız ne biçim paketlemişler,boyanmış ürün dedi. sonra evim.neti aradık söyledik böyle böyle oldu diye,değiştireceklermiş ama bakalım.büyük sözüme tövbe bi daha o siteden alışveriş yapmam.limango ve markafoniden yaptığım alışverişler tertemiz paketli geldi.

slm kızlar. bende sırf bu sebeplerden ötürü internetten alışveriş yapmıyorum. Çünkü bir sıkıntın olduğunda karşında muhatap bulamıyorsun. Biraz da şans sanırım. bu yüzden
mağazasından alma taraftarayım belki biraz pahalıya gelecek ama en azından kendi gözümle görüp alıyorum. acabalarımı ve keşkelerimi minimize ediyorum:34: bu netten nevresim
falan dokunmadan alamam mesela.:69:

Kızlar ben çeyizime baya bir parça ekledim internet alışverişlerimden. Ben hep markafoni, trendyol ve hepsiburadayı kullanıyorum internet alışverişlerinde. Çok güvenli siteler ve en ufak bir sorunda ister mail at ister telefonla ara 5 dakika içinde çözüyorlar problemi. Ne bir yırtık paket ne de kırılmış eşya geldi siparişlerimde bu zamana kadar. En çok da trendyoldan memnunum, milyon tane kutuya, pakete koyuyorlar aldığım şeyi, kırılma çizilme ihtimali kalmıyor. Çok da güzel markalar oluyor buralarda. Hele bugün paşabahçe var markafonide inanılmazzzz indirimli. Benim misafir bardak takımım yoktu alamamıştım, ordan 12'şer kişilik su bardağı, şarap ve rakı kadehini 140 liraya aldım! Ben dümdüz bişey istediğm için kaçırmadım ama desenli bişey istiyorsanız günlük kullanım için alabilirsiniz!

İş yerime istiyorum ben kargolarımı, kargocular tanıdık olduğundan sonrada kırık bu desem sorun yaşamıyorum.

Bende sürekli netten alışveriş yaparım, Allah'a şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım. Markafoninin ev bölümünü özellikle takip ediyorum. Değişik şeyler çıkıyor.

CANIMM ben çoğu vakitte işte olduğum için netten almak zorunda kalıyorum.elfe,trenyol ve hepsiburadayı kullandım sıkıntı olmadı tavsiye ederim.bilinmedik sitelerden almak çok riskli.ben hepsiburadadan bi nevresim takımı almıştım rengi resimdeki gibi olmadığı için beğenmedim ve iade ettim..1 hafta içinde sebep bildirmeksizin tükecici haklarına göre iade etme imkanın var.kargon yola çıkmadan da iade edilebiliyor bilgin olsun.hepsiburada da mail ile bildirmen gerekiyor ama önce,şu şu sebepten dolayı iade edicem diye,onlar bi numara veriyor o numara ile kargo şirketi ürünü teslim alabiliyor.

İş yerime istiyorum ben kargolarımı, kargocular tanıdık olduğundan sonrada kırık bu desem sorun yaşamıyorum.

Bende sürekli netten alışveriş yaparım, Allah'a şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım. Markafoninin ev bölümünü özellikle takip ediyorum. Değişik şeyler çıkıyor.

evet cnm bizimde öyle iş adresine alıyorum sıkıntı olmuyor..

Daha demin sanalpazar die bi siteden saklama kapları siparişi verdim. Bu ilkti.. Bir problem yaşayacağımı da sanmıorum. Çok uygun şeyler de var :1: İyi veya kötü ne olursa yazarım. Siteden alışveriş yapmak isteyenlere fikir olur en azından. ama Araştırdım ben site güvenilir. Kartlara da çok güzel taksitleri var .. İş yerime istedim bende. Muhtemelen yarın gelecek. KArgocuları tanıdığım için bende de sorun çıkmayacaktır :))) :34:

Son düzenleme:
cnm bizi bilgilendir bakalm benmde almak istediğim bişi vardı ama güvenemedm ilk kez duymustm
buraya da yazarsn emi, güle güle kullan şmdiden:16:

evim.net den arzum kepçe seti almıştım gayet güzel gelmişti.. sorun olmamıştı ama şimdi kafam karıştı 8 tane havlu siparişi verdim umarım yırtık pırtık çıkmaz valla bir anda cadılaşırım heee :47:

merhabal bulunduğıum ilçede nehirin sandıklı saten 89 parça modelini peşinde 350 yaptılar çok fazla geldi netten araştırınca uyguna buldum ama bu siteler daha önce hiç alışveriş yapmadığım siteler webden al235 ,pratikev 270 ve porsanda 245 tl buralardan alışveriş yapıp bi firkri olan var mı netten baya uyguna gelecek çünkü teşekkürlerr

evet her alışverişte kargo firması yanında kontrol edin diyorlar ama kargo firması da açtığınız takdirde biz sorumluluk almıyoruz diyor. benim de bu gibi durumlarda kafam çok karışıyor

valla geziyorum mağazada beğeniyorum sonra internette görüp oradan alıyorum. Çoğunluğu da markafoni Trendyol 1v1y de indirimle aldığım ürünler. Kesinlikle hiçbirinde sıkıntı yaşamadım herbiri çok özenle paketlenerek gelmişti . ayrı ayrı köpüklere sarılmış kocaman kolilerde gönderiyorlar kafam çok rahat açıp bakma ihtiyacı bile hissetmiyorum . :41: ne kadar pimpiriklenirseniz o kadar sorun çıkıyor sonuçta. Hatta gittigidiyora güvenmezler bir kahve fincanıtakımı arıyordum hiçbiryerde yoktu birtek orada buldum onu da oradan aldım o bile çok güzel paketli tam istediğim ürün geldi. yani :nazar: çok şükür hepsinden çok memnunum aldıklarımın. Bundan sonra da internetten almaya devam edicem . Bir de genelde 100 tl üzeri alışveriş yaptığım için ya da artık devamlı alışveriş yaptığım için sürekli ücretsiz kargo veriyorlar kargo ücreti bile ödemeden alıyorum ne alıyorsam :16:

Back
X