İnternetten çeyiz alışverişi hakkında

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
kızlar bende yeni yeni internetten çeyiz alışverişi olayına girdim.daha önce mağazalardan aldığım çeyizlerim vardı ama artık internetten de alışveriş sitelerini takip ediyorum.sormak istediğim şu ki 2 nevresim bir de mutfak aleti sipariş verdim ama daha gelmediler,geldiklerinde açıp kontrol etmek gerekiyormuş galiba.ben evde olmazsam sorun çıkar mı sizce?:26::26::18::18:

bende netten alışeriş yapıyorum sürekli eger kırık yada çizik oldugu zaman geri gönderiyosun degiştiriyolar alışeriş yaptıgın sitenin kullanıcı sözleşmesinde yazar orayı oku :34:

bende netten alışeriş yapıyorum sürekli eger kırık yada çizik oldugu zaman geri gönderiyosun degiştiriyolar alışeriş yaptıgın sitenin kullanıcı sözleşmesinde yazar orayı oku :34:

canım sağol okudum "kontrol edin kesinlikle almayın tutanak tutturun eğer sorun çıkarsa" diyor. ama evdekiler ben yokken kontrol etmeden alırsa diye sorayım bir sizlere dedim.:18::17:

o zman evdekilere tembihle cnm, ben evde yokken gelicekti bi keresinde kargom komsuları sıraya dizdm valla:)
hepsini tek tek inceleyip onlar teslm aldı sorun yaşamadm:1:

o zman evdekilere tembihle cnm, ben evde yokken gelicekti bi keresinde kargom komsuları sıraya dizdm valla:)
hepsini tek tek inceleyip onlar teslm aldı sorun yaşamadm:1:

yurtiçi kargo, kargo gelmeden önce cep telefonuna msjla bildiriyor. acaba diğer kargo şirketlerinden de haber geliyor mu canım msj falan kargonuz geliyor falan diye.

yok cnm genelde kargo takip numaran oluo sitesinden takip ediosn, yakınındaki şübesine gelmişsse bi kaç saat içinde eve geliceni anlayabnilirsn

uzun yıllardır netten eşya alırım tabi bi kaç belirli siteden geçen gün çeyizim için yeni bi siteye üye oldum olmaz olaydım duvar saati aldım öyle özensiz paketlemişler ki orta yerinden kırılmış bi kek kalıbi söylemiştim heryeri çizilmiş çırpıcak aldım kocaman gösteriyodu yumurta çırpıcıymış meğerse :((( yani anlıcanız rezil mi rezil oldum saati iade ettim hala dönüş yok kek kalıbını sineye çektim uğraşmıcam dedim çünkü ve bundan sonra gözümle görmeden bişi almıcam dedim çok dikkat edin kızlarr site ismi verebilsem keşke sizde alacak olursanız düşmeyin diye :((((

uzun yıllardır netten eşya alırım tabi bi kaç belirli siteden geçen gün çeyizim için yeni bi siteye üye oldum olmaz olaydım duvar saati aldım öyle özensiz paketlemişler ki orta yerinden kırılmış bi kek kalıbi söylemiştim heryeri çizilmiş çırpıcak aldım kocaman gösteriyodu yumurta çırpıcıymış meğerse :((( yani anlıcanız rezil mi rezil oldum saati iade ettim hala dönüş yok kek kalıbını sineye çektim uğraşmıcam dedim çünkü ve bundan sonra gözümle görmeden bişi almıcam dedim çok dikkat edin kızlarr site ismi verebilsem keşke sizde alacak olursanız düşmeyin diye :((((

site ismi verebilirsin canım başına www. koyma sadece adını yaz sitenin,bizede örnek olur almayız ordan birşey :18::19::20:

bende evim.netten saklam kabı almıştım kırık gelmişti hala parça temini yapacaklar:20:

bende netten alışveriş yaparım ama bişey çıkmadı genelde...sadece nevresimleri alırken çarşaf boyutlarına dikkat etmemişim 2 boyu varmış onların..yatağıma kısa gelmişti kenarlardan yatak görünüyodu yani..tabi oda yine benden kaynaklanan bir hata :33:

Ben şimdiye kadar sadece markafoni ve hepsiburadadan alışveriş yaptım ve çok şükür bi sorunla karşılaşmadım.. Bilindik siteler olmasına özen gösteriyorum :)

Back
X