internetten alisveris

kızlar aranızda evimisterden alışveriş yapan var mı?:50:

canım ben ayın 18 inde sipariş verdim 27 sinde elimdeydi araya resmi tatil falan girdi die gecikti biraz sanırım falez den 2 li tencere seti aldım ve 29 tl ye:)) paketlemeleri falan çok güzel mayıs ayında da yapıcam inş yardımcı olabilmişimdir sen ne beğendin sakıncası yoksa paylaşırmısınz

Bende yaptım sepetimde 6 adet ürünüm vardı. Kargo tam altı kere geldi. Ürünleri tek tek gönderdiler şok oldum. Toplamda tam 3 haftada gelmiş oldu ürünler. Çok ilginçti stokta yoksa bile bunu belirtmeleri gerekir. Bu durumda bana ders oldu bir daha düşünmüyorum o siteden alışveriş yapmayı.

canım ben ayın 18 inde sipariş verdim 27 sinde elimdeydi araya resmi tatil falan girdi die gecikti biraz sanırım falez den 2 li tencere seti aldım ve 29 tl ye:)) paketlemeleri falan çok güzel mayıs ayında da yapıcam inş yardımcı olabilmişimdir sen ne beğendin sakıncası yoksa paylaşırmısınz

ya ben netten ilk defa alışveriş yapıcam da site arıyodum o denk geldi hem üye olursan 50 tl lik hediye çeki veriyolarmış.onunla yapıcam ilk alışverişimi çeyizlik bişiyler alıcam işte canım.Peki kargo kime ait?ödemeleri nasıl?

ya ben netten ilk defa alışveriş yapıcam da site arıyodum o denk geldi hem üye olursan 50 tl lik hediye çeki veriyolarmış.onunla yapıcam ilk alışverişimi çeyizlik bişiyler alıcam işte canım.Peki kargo kime ait?ödemeleri nasıl?

canım kargo ücretsiz ödemeler kredi kartı

Canım ben yaptım alışveriş paşabahçe ürünlerimi aldım sadece ikili kaseyi diğer ürünler gibi güzel kargolamamış oldukları için kırılmış geri gönderdim ama diğerlerini harika kargolamışlardı. Bedava kargo olmasına rağmen paketleme çok iyiydi. Çok ilgili bir site. Müşteri hizmetlerini arayabilirsin aklına takılan bir şey varsa.

Bende yaptım sepetimde 6 adet ürünüm vardı. Kargo tam altı kere geldi. Ürünleri tek tek gönderdiler şok oldum. Toplamda tam 3 haftada gelmiş oldu ürünler. Çok ilginçti stokta yoksa bile bunu belirtmeleri gerekir. Bu durumda bana ders oldu bir daha düşünmüyorum o siteden alışveriş yapmayı.

canım aldığın ürünler neydi sakıncası yoksa paylaşırmısın ? havlu falan mı almayı düşünüyordumda

böyle saçmalık olur mu yaaa...

kesin stoklarında yoktur. iyi oldu bunu öğrendiğim.. aynı site mi?

ben de bir siteden elbise aldım.. vallahi sanki kullanılmış gibiydi. resmen eskimişti elbise.. yakasındaki kurdelesi de sökülmüştü, kirli gibiydi..

hemen iade ettim. inşallah bir sorun olmadan iade işlemini hallederim. daha önce elektronik alışverişinde 6 ay para iadesi beklemiştim. canımdan bezmiştim vallahi.

Back
X