• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten alışveriş

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar mrb . Demin netten kendime bi sweat(25 tl) eşime ayakkabı(40tl) /tişört 15tl ye sipariş verdim. 10 gün sonra eşimin doğum günü . Genelde dışarı markete bile beraber çıkarız evimiz uzak çocukta var. Netten alıyım sürpriz olsun dedim. Tam o sırada komşum geldi . Aldıklarımı gösterdim. Ayy akıl mantık var sosyete pazarında aynısı 10tl,5tl sen gidemiyosan parasını verseydin ben bile alırdım netten alınır mı cok pahalı vs dedi.

İçime oturdu o_O ama aldıklarım çok güzel çok beğendim. Sonrada 3 şeye 80 tl verilirmi dedim.

Siz netten alışveriş yapıyomusunuz? Mutfak eşyaları vs de almayı düsünüyodum hevesimi kaçırdı ya.

Son düzenleme:
Bence gayette ucuz almissiniz simdi sosyete pazarlari uctu gitti hem dandik hem pahali.bosver iyi etmissiniz hem belki arkadasinizin aldigini bevenmiceksiniz görerek kendiniz secerek almissiniz en iyisi..

Kızlar mrb . Demin netten kendime bi sweat(25 tl) eşime ayakkabı(40tl) ,tişört aldım 15tl ye. 10 gün sonra eşimin doğum günü . Genelde dışarı markete bile beraber çıkarız evimiz uzak çocukta var. Netten alıyım sürpriz olsun dedim. Tam o sırada komşum geldi . Aldıklarımı gösterdim. Ayy akıl mantık var sosyete pazarında aynısı 10tl,5tl sen gidemiyosan parasını verseydin ben bile alırdım netten alınır mı cok pahalı vs dedi.

İçime oturdu o_O ama aldıklarım çok güzel çok beğendim. Sonrada 3 şeye 80 tl verilirmi dedim.

Siz netten alışveriş yapıyomusunuz? Mutfak eşyaları vs de almayı düsünüyodum hevesimi kaçırdı ya.

Ben herşeyi internetten alıyorum.. Herşeyi :)

Aldığınız yer güvenilir ise boşuna kendinizi üzmeyin beğendim aldım canım sağolsun diyin bence çok da uyguna almışsınız bence güle güle kullanın

Kızlar mrb . Demin netten kendime bi sweat(25 tl) eşime ayakkabı(40tl) ,tişört aldım 15tl ye. 10 gün sonra eşimin doğum günü . Genelde dışarı markete bile beraber çıkarız evimiz uzak çocukta var. Netten alıyım sürpriz olsun dedim. Tam o sırada komşum geldi . Aldıklarımı gösterdim. Ayy akıl mantık var sosyete pazarında aynısı 10tl,5tl sen gidemiyosan parasını verseydin ben bile alırdım netten alınır mı cok pahalı vs dedi.

Bende çoğu şeyi netten alıyorum, listem çok kalabalık
Ama gerçtekten bazı şeyler daha pahalı, ben ucuza yakaladıklarımla denk geliyor diye rahatım. Çünkü gidip alıcak vaktim yok.

Komşunun aldığını belki beğenmezsiniz, kalitesi kötü olabilir, değiştirme şansınız yok olsa da zahmet olur mu derdi var. Bunda kötü gelirse iade edip değiştirme imkanı var. Sosyete pazarı da çok ucuz olmuyor böyle şeylerde.

Ben çoğu şeyi netten alıyorum. Hem mağaza gezmeyi sevmem hem de çocukla zor oluyor. İndirim günleri saatleri kovalayın çok daha ucuza geliyor. Hiç kaçırmayın hevesinizi güvenilirliği olan bir siteden yaparsanız sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.

Bence gayette ucuz almissiniz simdi sosyete pazarlari uctu gitti hem dandik hem pahali.bosver iyi etmissiniz hem belki arkadasinizin aldigini bevenmiceksiniz görerek kendiniz secerek almissiniz en iyisi..

Aldığınız yer güvenilir ise boşuna kendinizi üzmeyin beğendim aldım canım sağolsun diyin bence çok da uyguna almışsınız bence güle güle kullanın
Dimi ya. Çok teşekkür ederim ♡ gerçekten çok beğendim abarta abarta 5 tl 10 tl dedi ama en son gittiğimde sweatler kazaklar 30 tl idi. Gittiğim 1 bucuk saat yol da yorgunlukta yanıma zarar kalıyor zaten çocukla :KK36:

Komşunun aldığını belki beğenmezsiniz, kalitesi kötü olabilir, değiştirme şansınız yok olsa da zahmet olur mu derdi var. Bunda kötü gelirse iade edip değiştirme imkanı var. Sosyete pazarı da çok ucuz olmuyor böyle şeylerde.

Ben çoğu şeyi netten alıyorum. Hem mağaza gezmeyi sevmem hem de çocukla zor oluyor. İndirim günleri saatleri kovalayın çok daha ucuza geliyor. Hiç kaçırmayın hevesinizi güvenilirliği olan bir siteden yaparsanız sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.
Aynen öyle çok haklısınız. Zaten hemen hemen aynı paraya denk geliyor bide bunun gidisi yolu dönüşü var çocukla gerçekten insan begendiğini bulamıyor bile.bayram alısverisini bile netten yapmayı düsünüyorum.ama bi anda kendimi israfçı hissettirdi ya. Çok teşekkür ederim yorumunuz için ♡

Görüntü olarak aynısı daha uyguna bulunabilir belki ama kalite?
Kıyafet alışverişi yapmıyorum denemeden içime sinmediği için ama daha geçen gün şampuan almıştım bugün geldi:) Gıda çarşısından aldığımın aynı fiyatına aldım hatta bakma sen komşuna:KK14:

Back
X