Internette Ask

• Konu Sahibi dj_sinem
yok bilerek gelmemezlik yapmıo sorunlar oldu gelemedi ben anlıyorum aslında ama etrafımdakilerin etkisinde çok kalıyorum ve her defasındada ona yükleniyorum.kötü niyetli olsa diyom gelirdi niyetini belli ederdi. zaten sürekli görüşüyoruz ordan bile belli eder diye düşünüyorum ama çok seviyorum çıkmazdayım resmen......

• Konu Sahibi dj_sinem

yaşamayan anlamaz ve basit gelir ama önemli oaln sen ve o bana göre arkadaşlarının fikirlerini ikinci planda tut kulak ardı etme ama öndede tutma öncelikle yakın zmanda gelmesini sağla yüz yüze iyice görüşün ilk zmanlar biribirinizi tanımanız zor olur ama zamanla taşlar yerine oturacaktır.benim sürekli kullandığım bir söz var balık baştan kokar diye gerçkektende öle baştan anlarsın neyin ne olduğunu. çokta üstüne gitme derim zamana bırak biraz yüz yüze görüştüğünüzde korkularında tedirginliklerinde geçer emin ol..

• Konu Sahibi dj_sinem

çok teşekkür ederim gerçekten bu konu benim için iyi oldu tam dönüm noktasındaydım.sinem bu konuyu açtığın için ayrıca tşk ederim.bende mutlu olmak istiyorum çünkü..........................

• Konu Sahibi dj_sinem
inşallah canım allah gönlüne göre versin seninde umarım yakın zmanda yoluna girer her şey sende aşkını anlatırsın bol bol...
şimdilik iyi akşamlar sana canım a.s.

• Konu Sahibi dj_sinem
amin inşallah cümlemize bu dualar geçerli olur ii akşamalar çok tşk ederim tekrar :)a.s.

• Konu Sahibi dj_sinem
ben de sevdiğim insanla ortak bir arkadaşımızın msn adreslerini vermesiyle tanışmıştık.. 3 sene oldu :asigim:
ama herşey kısmet, hayırlısı neyse herkes adına o olsun inş. sevgi bazen herşeyi halletmeye yetmiyor :çok üzgünüm: :a015:

• Konu Sahibi dj_sinem
benim de biras öölee oldu aslında cok yakınmıs evlerimis aynı lisede okumusuz ama rastlasmamız internette oldu ki deişik durumlar bile cıktı ortaya onun babasıyla benım amcam asker arkadası fln cıktı:)sua an cok mutluyum onunla nerede tanıstıgımız konusunda bi sorun olmaz herhalde cok cesit var:)ama simdi istanbula gitti kusum ben izmirde. yine internet yardımımıza kosuyo:)

• Konu Sahibi dj_sinem

canım benim mutluluklar dilerimmmmmmm Şeniz

• Konu Sahibi dj_sinem
merhaba canım bizde nette tanışalı 1.5 yıl oldu ve evliliğe doğru gidiyoruz ya bizde bir arkadaş grubunda tanştık dedik mutluluğunuz daim olsun

• Konu Sahibi dj_sinem
ben de internette tanıştım aşkımla evlilik düşünüyoruz tabi o buraya gelince.....kendisi Özbekistanda ailesi felan biliyo beni.....ama konuşamıyoruz dillerini bilemediğim için...... beni çok sevdiğine inanıyorum ama ne bileyim kimseye de anlatamıyorum işte'' olur mu böle şey ...saçmalık :mymeka: '' ...derler diye....başlakarının dediklerini fazla umursamıyorum ama içimden de acaba geçmiyor değil .....ben de seviyorum ama yaa

• Konu Sahibi dj_sinem
canım benimde çok yakın bir arkadaşım internette tanıştı ve şuan çok mutlu bir 6 yıllık evlilikleri var..ancak arkadaşım 1,5 yıl sonra evlendi iyice tanıdı araştırdı emin oldu ve evlendi..umarım seninde öyle olur...sadece acele etme derim..iyice bir tanı..malum nelerle karşılaşıyoruz..

• Konu Sahibi dj_sinem

teşekkür ederim ben de öle düşünüyorum.....iyice tanımadan tabiki evlenilmez....ailesi biliyo görüşüyorum bazen ama tabi dil sorun oluyo....önemli olmadığını ileride halledileceğini söylüyor....... ya o kadar güzel şeyler yazıyor söylüyorki bazen bu kadar dasevmiyordur diyorum .... çok sık görüşemiyoruz 2 güne bi o da msn den 1-2 saat anca ...şükür yetiyor..... :asigim: ben mutluyum Allah daim eder inşallah mutluluğumu :1hug:

• Konu Sahibi dj_sinem
vallah bu bölüme yorum yapamadan geçemicem:) bende biriyle nette tanıştım oyun oynarken önceleri sizinde dediğiniz gibi arkadaşça başladı sonra nasıl oldu anlamadan bi baktım sevgili olmuşuz tanışalı şuan 2 yıl oldu biz bazen kavga bazen hiç görmeme kararı alıp 2 yıl geçirdik ve hala devam ediyo ama ben ne yazıkki sizler gibi yüzyüze gelmedim onla sanki büyü bozulcakmış gibi geliyo hiç gelmesini istemiyorum yanıma bulundugum yere gelmek istediğinde hep bahanelerim hazırdı ve onda söledim yüzyüze görüşmek istemediğimi neden bilmiyorum bi kaçkez geldi bulundugum yere süpriz amaçlı habersiz geldi ve bende malesef ondan habersiz şehirdışında olmuştum anlıcanız kaderde bizi yüzyüze getirmiyo kamerada görüşüyoruz ve ben onla evlenmeyi düşünmüyorum enazından son 1 yıldır aşkımda diyemiyorum öle sürüp gidiyo sizce napmalıyım
şimdi yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım

• Konu Sahibi dj_sinem
evlenmeyi düsünmüyorum demissin.demekki niyetin ciddi değil .bosver evlenme o zaman :)) tanımadan görmeden olmaz bu isler bence. iyi düsün öyle karar ver.

• Konu Sahibi dj_sinem

ya kusura bakma canım ama sende pek istek yok yani boşa ikinizide yoruyosun bence iş sende biter istemiyosan istemiyosundur zorlama bence uzaktan uzağa 2 yıl nasıl geçirdiniz insan duramaz görmeden bilemiyom ama karşılıklı sorun var bence konuşarak halletmelisiniza.s.

• Konu Sahibi dj_sinem
Allah hepinizin Mutlulugunu daim etsin
Ama Aylin arkadasimiza katiliyorum Cok yalanci dolandirici cikiyor
Cevremizde örneklerini görüyoruz
Cok dikkatli olunmasi gereken bir durum

• Konu Sahibi dj_sinem
ya ben camdan görüyorum onu ayrıca teldende konuşuyoruz yanyana gelmek için geldi yanıma ama ben şehirdışındaydım haber vermeden aniden çıkmam gerekmişti ayrıca benim bulunduğum yere gelmesini görüşmek istemiyorum sıkılırsam yada konuşcak bişey bulamazsam nolcak diye hep çekindim ne dicem ben ona sıkıldım boşuna buraya kadar zahmet etmişsin git şimdi geri geldiğin gibi o 4-5 saatlik yolumu dicem hep bundan çekindim çünkü nette tartıştıgımızda yada sıkıldıgımızda ya çıkıyoruz yada başka şeyler yapıyoruz ama yanımda olunca nolcak bilmiyorum böle devam nereye kadar giderse :roflol:

• Konu Sahibi dj_sinem

böle nereye kadar gider ki yüzleşmezseniz çözümede ulaşmazsınız bende korkarak yüz yüze geldim ama korktuğum gibide olmadı allaha şükür her şey çok ta güzel oldu zman ilerledikçe rayınada oturdu düzen. en azından tamam mı devam mı belirlemiş olursunuz bence çekinmemen lazım sonuç almak isitoysan görüş kısa zamnda 4-5 saat dediğin ne ki benim aşkım 15 saatlik yolu 2 sene arşınladı durdu
vakit kaybetme derim görüş ve ne kadar rahatlayacağını göryerimseniben

• Konu Sahibi dj_sinem
kesinlikle dikkatli olun..neler var ortalıkta..sevgilim bu hafta geldi 2 gün kaldı geri döndü istanbula böhüü simdiden özledim nasıl dayandın sen 2 yıl yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…