Internette Ask

BİZDE ÖNCELERİ SÖYLEYEMEDİK ŞİMDİ AÇIKCA ANLATIYORUZ,VEEEEEE BİZDE EVLENİYORUZ.MUTLULUGUNUZ KOCAA BİR ÖMÜR SÜRSÜN.:teytey:

Ne diyim canim riskli ama suda var.Alnina cile cekicegin yazildiysa yillardir tanidigin biriyle bile evlensen cekersin ama mutlu bir evlilik yazilda alnina yedi yabanci olsada degismez.Umarim mutlu olursun canim.

bende herşeyimi bitanemi nette buldum iyikide bulmuşum Şeniz

insanlar reelde tanıştıklarını bile tam olarak anlamıyorlar ki sanal ortamda yalan söylemek kendini farklı tanıtmak cok kolay.. allah hepinizi iyilerle karsılastırsın.. ama cok iyi tanımadan bilmeden hele ki evlilik cok zor...

benim bir tanıdıgımda nette tanıdı 3 yıl cıktılar ve evlendiler. cok da mutlular. nasip bu işte, ya netten ya gökten geliyo işte:p)

öncelikle hepinize selamlar.ben yeniyim aranızda yazılanları okudum inanın heyecanladım bende paylaşmak istedim.biz 2005 te nette tanıştık tesadüfen şaka karışık başladı 3 ay telefon ve msn olayıyla geçti ve inanın görmeden aşık olduk ve 3 ayın sonunda istanbulda buluştuk bu arada ben gebzeli o antepli görüşmemiz çok güzel geçti ve aramızda inanılmaz bir bağ oluşmaya başladı ve bu işi uzatmamaya kara verdik 6 ayın sonunda tabi ailelere açıklamak biraz zor oldu arkadaş vasıtasıyla tanıştık dedik birde uzak ve gaziantep olunca 2 ay evin içinde bir soğukluk esti ama bizim gerçekten istememize dayanamadılar ve 2006 nisanda nişanlandık kısmetse temmuz 20 de nikahımız var ve ben ruh eşimi bulduğuma inanyorum her şey kısmet ne zamn nerde olacağını allah bilir bizim kısmetimizde böleymiş ve ben çok mutluyum allah daimi etsin inşallah sizede nasip etsin.

benim sevgilim askerden dondu.biz de internetde tanismisdik.onun ailesi biliyor.benim baba ve erkek kardes disinda herkes biliyor.netden tanisdigimizi bilen herkes tepki gosteriyor.aslinda evet tehlikeli ama bir tarafdan daha iyi.cunki netde konusdugunda gozune,kasina degil de huyuna asik oluyorsun.bir birini rahatca tanima sansin oluyor.tabii ki karsindaki durust oldugu surece.benim askimin evde sorunu var.onu hall eder etmez kisa zamanda gorucu yollamak istiyor.insallah sizin mutlulugunuzu biz d eyasariz.babam duyunca baya kizacagini biliyorum ama ben onsuz yasayamam.darisi basima ne deyim.size de cooooooooooooooooook mutluluklar

yıl 2006 ağustos bir arkadaşlık sitesinde herkes görüşmek için süslü püslü mesajlar yazarken bir tek ondan sade ve içten bir mesaj geldi sonrasında netten ve telefondan görüşmeye başladık ilk başlarda öylesine konuşurken şimdi ilişkimiz 17 aylık oldu :KK66:
yazacaktım ama yazamıcam galiba çok iyi anlaşıyoruz ama :KK43: neyse sonra devam ederim yarım bıraktığım için özür dilerim :KK43:

allah mutlu mesut etsin..

Son düzenleme:
bende internetten tanıştım 7 ayda herşey çok hızlı gelişti şu anda nişanlıyım Allahım herkesi mutlu mesut etsin inşallah ne diyelim kader kısmet

babama başka yerde tanıştım dedim ama annem nette tanıştığımı biliyor

biz daha önce konustuk yüzyüze ama sadece 1 defa netteki sohbetlerimizde aşık olduk birbirimize 3 ay msn tlf. devam etti sonra sözlendik ve şimdi 8 aylık evli bi çiftiz çok mutluyuz biraz şans işi bence herkes bu kadar dürüst olamaz

mutlulugunuz daım olsun canım...gebze deguzel bır yer ustelık ıstanbula cok yakın.............

canım bende gebzede oturuyorum aynı zamanda ankaralıyım.hiiiiççç merak etme alışırsın.
iş imkanı çoookkk
gezilecek yerler çookkk
alışveriş yerleri çookk
en güzelide deniz var :)
canınmı sıkıldı in eskihisara iç çayını kahveni ohhh huzur valla :)
istanbul 1 adım kadar yakın
ama ankara canım ankaram da başka yaaa :KK43:
özledim yaa :KK43:

aşk birazda cesaret işi hanımlar bir çok şeyden fedakarlık ederek giriyoruz bu yola bende gebzeden antepe yolcuyum her şey o kadar zorki aslında ama sevgi her şeye galip geliyor inşalalhta hep öle olur hepimiz içina.s.

Ya bende sizdenim ve çok korkuyorum :S o bursada ben ankara'da ne yapacağımı hiç bilmiyorum....

korkunun ecele faydası yoktur anqora korkularınla yüzleşmen lazımyerimseniben
ben öle yaptım bak birazda kısmet tabikide eğer gerçekten inanıyor güveniyor yapablirim diyorsan korkacakta bir durum yok bence önemli olan senin ne düşündüğün..

ya aslında seviyorum ama arkadaş çevrem gelmediği için bana yüklendi bende ona sorunlar çıkartabiliyorum.4 ay bitti gelmedi çünkü :S aradayım resmen bide netten olmaz diyolar bu konuyu burda görünce damladım hemen üye değildim aslında :)

peki neden gelmiyor önemli bir mazereti vardamı gelmiyor yoksa nedensizmi gelimyor ? arkadaşlarında haklılar bir nevi çünkü böle sanal ortamlarda yalan dolanda çok ne yazıkki herkes dürüst olmayabiliyor ama seni gerçekten o da seviyorsa mutlaka gelecektir ne olursa olsun.. benim aşkım 3 ayın ardından gizli saklı gelmişti istanbula 1 haftada otel köşelerinde sürünmüştü garibim.yani sonuç olarak aşk ne engel ne mesafe tanımaz

X