Internette Ask

• Konu Sahibi dj_sinem
Bende internet aracılığıyla evlendim. Bir arkadaşımın msn si çalındı. Olaylar ordan orya derken eşimle tanıştım evlendim çok mutluyum bir yıldır evliyiz. Ne diyim bilgate sağolsun :)

• Konu Sahibi dj_sinem
bende netten evlendim.2004 ağustosta evlendk çokkk mutluyum

• Konu Sahibi dj_sinem
ne şekersiniz ya mutluluklarınızı okudukça ben aşkıma dahada sarılasım geliyor allah hepimizin mutluluğunu daimi etsin inşŞeniz

• Konu Sahibi dj_sinem
inşlhh çok mutlu olrusunuz ama çok ii tanı canım

• Konu Sahibi dj_sinem
mutlukluklar canım ister nette ister regal olsun aşk aşktır Şeniz

• Konu Sahibi dj_sinem
ben 6 yıl önce cep telinde chat yaparen tanımtm oda internet sayılır dimi 6 yıl byunca sadece msjlaştık ben ankarada o izmirde askerdi bedense engelli olmam nedeniyle görüşemedik 3 yıl sadece msjaştık şimdi almanyada arada nette görüşüyoz

• Konu Sahibi dj_sinem
arkadşlar hepinize mutluluk dileyeceğim ama yinede iyi düşünüp taşının ne kadar güvenebilirsiniz:1no2:

• Konu Sahibi dj_sinem
Sizin ki mutlulukla sonuçlanır inşallah ama..sanalı gerçeğe dönüştüreyim derken yapmadan çok yıkmayla karşılaşıyoruz dikkat etmek lazım..

• Konu Sahibi dj_sinem
bende eşimle netde tanıştım.2005 de evlendik.şimdi de bir kızımız var 7,5 aylık.çok mutluyuz şükürler olsun.herkese mutluluklar..

• Konu Sahibi dj_sinem
internet bir çok şey için bir araç arkadaşlar evet dünyada birsürü insan çeşidi var iyisi,kötüsü,sapığı,yalancısı ve internet herkesin elinin altında benim ablamda nette tanıştı şuanda evliler ve bebek bekliyorlar.cafede de tanışabilirsin,arkadaş aracılığıyla
tanışabilirsin yada görücü usülüyle yada internet yoluyla bence fark etmez çünkü hangi şekille olursa olsun aşk bi şekilde karşınıza çıkacaksa çıkıyor.benimde babam ablamın internetten tanıştığını bilmiyor.belki karşınıza çıkacak insan aynı şehirde değildir yani eğer mutlu olcaksanız bir şekilde bulursunuz bence a.s

• Konu Sahibi dj_sinem
selam kızlar bizde nette tanıştık.ama öle chat sayfasında değil ikimizede atılan ortak bi mail aracılığıyla.arayı açmadan ailelere açıldık ortak bi noktamız vardı ikimizinda soydan akrabalığımız vardı aynı soyisme aitiz.o kırşehir kolunda bizde malatya tabi ailelerimize netten mail yoluyla tanıştık diyemezdik.bizde hastanede tanıştık dedik arkadaşı varmış falan.şimdi nişanlıyız gün sayıyoruz düğüne 1.5 ay kaldı.çok seviyorum aşkımı oda beni:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…