• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu internetden mobilya almak..???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

chemengg41

mevsume.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
312
2
116
İstanbul
Kızalr bir şey sormak istiyorum.. aranızda internetden mobilya alan vede memnun kalan varmı? ben mobilya markalarını araştırırken bir site gördüm çok ama çok güzel mobilyalar var hemdei tüm özellikleri ayrıntılı bir şekilde yazılmış vede fiyatları piyasadakilerden çok ucuz görüntüleride çok güzel.. bir çok yerede götürüyorlarmış.. acaba sizce nasıl olur?:1rolleyes:

canim ben hic denemedim sahsen ama etrafimda alan var... sonucta o tur sitelerin yorum yerleride oluyor.. hangi siteden gordugunu soylermisin bende bakmak istiyorumm. Benim de 7-8 aylik icin kullanacagim esya almam lazim cunku yurtdisina tasinacagiz 8 aydan sonra.. o yuzden fazla kaliteli seyler almicaz evimize..

site ismini burdan verebiliyorsam yazayım canım.. sana yada nasıl yazabilirim bilmiyorum biraz yeniyim bu konuda.. ben ciddi ciddi düşünmeye başladım canım dünde baya bi araştırdım.. güzel mobilyalar var gerçekten..

bide canım eğer 8 aylık felan bakcaksan vede kötü olmasını istemiyorsan eşyaların istersen bi ider mobilyayada bak onlarnında fiyatları çok pahalı değil..

canım site ismini özelden msj atmaya çalıştım ama atamıyormuşum.. :(

tatlim buraya yazabilirsin bi sorun yok reklam falan bakmiyor kk. senin mesaj sayin fazla olmadigi icin yazamamisindir.. bakiyim dedigin mobilyaciya canim cok sagol.

çiftçioğlu değik canım... birincisi sanalmobilya diğeride evgor google a yazınca çıkıyor hemen tatlım.. umarım seninde işine yarar...

evet haklısın canım bende zaten ondan çok endişeleniyorum. kafama takıldı ondan bide sizlere sorayım dedim.. ama sitedeki resimleri çok güzle yaaa... :uhm:

Back
X