vınn olayına girme astarı yüzünden pahalıya geliyor 1. , sınırsız bile almış olsan mutlaka sınırı bir şekilde aştığını söylüyorlar ve sürekli yüksek fatura ödüyorsun 2. , doğru dürüst hiç biryerde çekmiyor 3. ben kablosuz telefonsun yalınninternet bağlattım sınızrsız çok ta memnunum aldığım vınn ı kullanmadığım halde parasını ödemek zorunda kalıyorum taahütlü olduğu için....
bende 4 aydır vodafone un vınını kullanıyorum. her yerde cekiyor dag basında bile cekti ,test ettim yani :) tek diste olsa cekti nete girebildim .6 gb 35 tl. hersey icinde. aylık 35 tl den fazla gelmiyor sabit.memnunum.
Ben tablette avea kullanıyorum 12 ay taahhütlü 5 gb 20 lira. Çok da memnunum çekiyor her yerde :))) bunun üstüne cihaz parası da var tabi. Ama akıllı telin varsa kendi hattına internet tanımlatıp teli modem gibi de kullanabilirsin.
Burdan almak isteyen arkadaşlara söyleyim. Turkcell vınn kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 yıl kullandım astarıyla birlikte şuydu buydu derken o kadar yüklü faturalar ödedim ki üstelik hiç iyi de çekmiyordu asla ama asla memnun kalmadım.
Türkcell vınn için 3 ayrı bayiye gittim hepsi ayrı ayrı fiyat verdi 34 - 39 - 44 aaaaaaaaa dedim bu ne kalsın taahhütü imzalayınca geri dönüşü de olmaz