Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vınn olayına girme astarı yüzünden pahalıya geliyor 1. , sınırsız bile almış olsan mutlaka sınırı bir şekilde aştığını söylüyorlar ve sürekli yüksek fatura ödüyorsun 2. , doğru dürüst hiç biryerde çekmiyor 3. ben kablosuz telefonsun yalınninternet bağlattım sınızrsız çok ta memnunum aldığım vınn ı kullanmadığım halde parasını ödemek zorunda kalıyorum taahütlü olduğu için....
bende 4 aydır vodafone un vınını kullanıyorum. her yerde cekiyor dag basında bile cekti ,test ettim yani :) tek diste olsa cekti nete girebildim .6 gb 35 tl. hersey icinde. aylık 35 tl den fazla gelmiyor sabit.memnunum.
Ben tablette avea kullanıyorum 12 ay taahhütlü 5 gb 20 lira. Çok da memnunum çekiyor her yerde :))) bunun üstüne cihaz parası da var tabi. Ama akıllı telin varsa kendi hattına internet tanımlatıp teli modem gibi de kullanabilirsin.
Burdan almak isteyen arkadaşlara söyleyim. Turkcell vınn kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 yıl kullandım astarıyla birlikte şuydu buydu derken o kadar yüklü faturalar ödedim ki üstelik hiç iyi de çekmiyordu asla ama asla memnun kalmadım.
Türkcell vınn için 3 ayrı bayiye gittim hepsi ayrı ayrı fiyat verdi 34 - 39 - 44 aaaaaaaaa dedim bu ne kalsın taahhütü imzalayınca geri dönüşü de olmaz