İnternet üzerinden zayıflama... Doktor Gürkan Kubilay

sezince cnm ne yapmaya karar werdn bence netten zayıflama işine girme arkadaslarında dediği gibi etkili bir diyetsyn bul yasadığın sehirde yada akpnktra basla..
karar veremedim nilimsi; ama internetten zayıflama işine girmeyeceğim, kızlar haklı. bir akupunktur doktoru buldum; ama haftada bir çağırıyor, ben ilçede olduğumdan bebişle il merkezine gitmek zor olacak, ama sanırım zor da olsa gitmeliyim.

ya bu akupunktur olayı bitek bende işe yaramadı sanırım
2 yıl önce taktırmıştım ama iğneler birer birer düştü kısa zamanda
bir faydasınıda görmedim dolayısıyla

kadınlarkulubunun diyet ve zayıflama bölümlerine uğra bence. çatırçatır veriyoruz kiloları. yarışmalar da var.

kızlar bende 5 ay önce doum yaptım 22 kilo almıştım ilk 10 kiloyu 1 ayda verdim yani ödemin bi çoğu gitti fakat kalan 12 kilodan hala 1 gram bile veremedim annem tiroid kanseri olduğundan acaba bende de bi sorun mu var diye endokrinolojiye gittim kan testlerim yapıldı şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç olarak hipoglisemi çıktı
yani şerbetli tatlılar başta olmak üzere karbonhidratların hepsi bende kilo yapıyo ve yerleşik hale çok çabuk geliyo
dr diyetisyene gitmemi fazla kilolarımı veremezsem şeker hastası adayı olacagımı söledi, emzirdiğimi ve diyet yaparsam sütümün azalacağından korktuğumu söledim oda bana diyetisyenimin emzirmemi göz önünde bulunduracagını söledi
artık diyetisyene gidiyorum ve sütüm de hiç bir eksilme olmadı
bence herşeyden önce endokrin doktoruna gidin

dogumda 18 kilo aldim 15 gunluk anneyim dun tartildim 12 kilosu gitmis .54 le hamile kaldim 5 kilo fazlam var onuda 6 aya kadar vermeyi dusunuyorum acele edip metabolizmami bozmak istemiyorum ama ..
onerim bol bol su icmek ve dengeli beslenmek ekmegi azaltin mutlaka ve izgaraya agirlik verin hem sutunuz olsun hemde kilonuz gitsin tabi spor cok onemli dikislerimden dolayi henuz baslamadim 40 ciktiktan sonra baslicam bu arada dogumdan 2 gun sonra korse takin gobek diye bisey kalmaz..hepimize kolay gelsin

merhaba arkadaşlar ben gürkan kubilaya gittim 2,5-3 ayda 7 kilo verdim ama şimdi sıkıldım ve pek yapmıyorum dr gitmeyide bıraktım çooook pahalı.verdiğim parayada acıdım kendisi hiç bişey yapmıyor yanında çalışan diyetisyen yapıyor ayrıca herkesede aynı liste veriliyor belli süreden sonra.insanları keriz yerine koyuyorlar.30 liraya normal bi diyetisyenin yaptığının aynını yapıyorlar boşuna para dökmeyin.kan tahlili falan faso fiso.adam gerçek bir showmen.kendisi tvde başkalarına şarlatan diyor ama kendiside farklı bişey yapmıyor! ssakın aldanmayın para tuzağından başka bişey deil ...

Sezince canm ne yaptın son durumun nedir? Benim durumum senden daha vahim nerdeyse 1 yıl olacak doğum yapalı hala gram veremedim. Hatta üzerine aldım. Benim daha önce denediğim bir site var çalışma sistemleri çok farklı ve bu kadar pahalı değil. günlük ve haftalık olarak programları var günlük için ayda 150 haftalık için ayda 75 tl ödüyorsun. Öyle diyet listesi falan vermiyorlar yeme alışkanlıklarını değiştiriyorlar. sistemde uzman doktor, diyetisyen, spor uzmanı ve psikolog var ve sürekli yazışıyorsun. Ben yaklaşık 3-4 yıl önce bu sistemle 8 kg civarında vermiştim. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Şu anda diyetisyene gidip gelmeye vakit yok iş-ev-çocuk üçgeninde vakit bulamıyorum. İnternet üzerinden günde 15 -20 dk ayırabilirim diye düşünüyorum. İstersen sende dene zaten ilk dörtgün ücretsiz deniyorsun memnun kalırsan ücretini ödeyip devam ediyorsun. Memnun kalmazsan üyeliğini kapatıyorlar. Ben salıyı bekliyorum tekrar kayıt olucam. İlgilenirsen özelden yazarım adresini. Toplu kayıtlarda indirimde yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…