internet üzerinden kitap okumak

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
316
Trabzon
arkadaşlar internet üzerinden kitap nasıl okuyabilirim,bilen yardımcı olabilir mi?şimdiden teşekkürler.

Fazla bir bilgim yok ama google 'ekitap' diye arama yaparsaniz eminim bir sonuca varabilirsiniz. Ben sahsen internetten kitap okumasini sevmeyenlerdenim. Okudugum zaman kitabi ellerimde hissetmem gerekiyor. O muhtesem kokuyu almam gerekiyor. Kitap okumak büyük bir zevk benim icin, o zevki ekran karsisinda okuyarak yakalayamam kesinlikle. Sahsi fikrimi eklemek istedim. Dedigim gibi google üzerinden bir arama yaparsaniz eminim bir sürü secenek önünüze cikacaktir.

D&R dan okuyabilirsin canım.
Yeni bir uygulama başlattılar. D&R E-Kitap diye.

Ama bence kitapla haşır neşir olmak daha güzel.

Nette okumak istediğin kitabın adını yazarak ,oku diyerek ulaşabilirsin.
Ancak kesinlikle tavsiye etmem.Daha önce seri okuduğum kitabın diğerini okumak için ertesi günü bekleyememiştim.
Netten okumak istedim aaa ne öyle hiç zevki yok,kitap okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Netten okuduğum uzun bir bölümü ertesi günü kitabı alınca tekrar baştan zevkle ,tadıyla okumuştum.
Kitabı ellerime almalı ,kağıdın kokusunu hissetmeli ,okuma heyecanı yaşamalıyım.
Hiç bana göre değildi.

arkadaşım yanlış anlama ama netten kitap okumak bana pek doğru gelmiyor.emek hırsızlığı gibi geliyor.sonuçta yazar o kitaba binbir emek harcıyor.şahsen klasikleri bile satın almayı tercih ediyorum.sonra kütüphaneler de var,kitapları kiralayan kitapçılar var...diye düşünüyorum.ayrıca kitabı eline alarak okumak çok daha zevkli ve aynı zamanda da sağlıklı.
sevgiyle kal,iyi okumalar...

ya bence güzel bi olay tabiki kitabın elinde olması dokunmak daha farklı ama diyelim bi kitaba basladınız kitabı evde unuttunuz ordan takip edebilirsiniz.

kitabı tabiki dokunarak kokusunu alarak okumak daha güzel vede farklı ama bulamadığımız kitaplar daha önce basılmış ve de basım yapılmayan mecbur kalıyor insan e kitaba birde şu konu var e kitap okuyayım derken bilgisayarınıza virüs girip çökme ihtimalide var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…