İnternet üzerinden 'evlatlık' satışı

Datlum biraz önce başka bir sitede haberi gördüm linki inceledim. Tüylerim diken diken oldu. Hemen polisi aradım. iem.gov.tr den link içerikli ayrıntılı şikayette bulunmamı istediler. Ne kadar çok şikayet olursa okadar iyi. Hepimiz şikayet edelim. Allah korusun o çocuklar kimlerin eline düşebilir hayal etmek bile istemiyorum. Nasıl bu kadar rahat internet üzerinden bu işleri yapıyorlar şaka gibi.

Son düzenleme:
site şuan yurtdışında barınıyor, yani şikayetler nafile bu durumda

Geçenlerde k.k dada bir arkadaş komşusunun çocuğu için bir paylaşımda bulunmuştu,durumu yokmuşta vs diye bide yasal yoldan diye eklemiş ,burasıda bir net sitesi sonuçta aileyle anlaşacakmışta ,allahtan mune konuyu çabuk kapattı,sevgiler............

Birisi şu Türk milletine doğum kontrol yöntemlerini Allah aşkına öğretsin. Hem de ergenlikten itibaren. O zaman böyle olaylar yaşamayız.

Kanım dondu Allah c.c yardımcıları olsun
Site hala aktıf siber.ihbar@iem.gov.tr aklıma geldi oraya yazdım
california merkezli acaba orada oturan üyeler direk californiada ilgilenen kuruma şikayette yardımcı olurlarmı

sitenin bu hali ile her iki durumda çok yanlış bence. başka arkadaşalrda yazmış, devlet denetimi olmadan, o çocukların kimlerin himayesine verildiği bilinemez. sokaktan çocukların kaçırıldığı bir çağda yaşıyoruz. ne için, organ nakli için, fuhuş için. daha sayamayacağım bir sürü iğrenç işi için. bu site böyle adiler için bulunmaz hint kumaşı. menşei ne olursa olsun, içeriği Türkçe ya öenmli olan o. Türk makamları derhal hareket geçip bu siteyi kapattırlmalı.

kapatılmalı ama hala aktif

site şuan yurtdışında barınıyor, yani şikayetler nafile bu durumda

dünyanın e-book kütüphanesi scribd'e bile erişimi engellediler, bunu engellemiyorlar vardır bildikleri

3 çocuk yap kürtajı yasakla bakamayınca zenginlere sat, hükümetin aile planlama politikası

Anne olanlar anlamaz bu aci
yi evlat hasreti senelerce ceken insanlar var bende onlardanim care ariyoruz

sana katiliyorum , Anne olanlar yada ha deyince hamile kalabilenler asla bu duyguyu bilemez bilemedikleri gibi ahkam keserler. Tabiki yanlis bir durum ama insan caresiz kalinca heleki Anne olmak isteyince her yola basvurabiliyor,,,, ben 7 yildir ugrasiyorum ama Anne olmak henuz nasip olmadi. Bunun nasil birsey oldugunu benimle ayni durumda olanlar anlar.... Isini Evliligini Esini Dostunu akrabani hayatini kisacasi nasil etkiledigini....

İyi anne olamıyoruz diye illagal yoklardan cocuk mu satın alalım karpuz mu bu?benimde yıllarca cocugun olmadı ama hidip kimsenin cocugunu para karşiliği almayı düşünmedim bu sayfaya tepki de sapık organ mafyası herkes girip o siteden cocuk satın alabılır ne yazık kı?...

ben alin demiyorum kaldiki gereginiz de yok anladigim kadariyla ama caresizlik bu ya bazen insana olmadik seyler yaptirabiliyor .... kaldiki Evlat edinme gunumz sartlarinda cok zor kendim bizzat arastirdim ama zorluklarin kralini cikariyorlar heleki calisan kadinsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…