- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi gayrisafibeynihasila
-
Ya ben yaptım bir dönem bu işi nerde 20 yıl önceki modeller var hep onların büyük bedeni var ucuz naylondan resmen yapılanlar ama mesela anıl var onun giyim modellerini beğeniyorum ben ama aynı dantelden bir büyük neden sutyen bulamıyorsun yada çok büyük firma varya k.m onun külotlarına bi baksan nine giyecek gibi şöyle şıkır sikir bir sutyen takımı bir gecelik giyemiyor kilo problemi olan insanlarAynen canım..Dediğin gibi piyasada büyük beden fantazi giyim var ama diğer küçük bedenler kadar çok tercih aralığı yok.Ben de bir dönem düşünmüş ve araştırmıştım.Tercih seçeneği çok olursa bence çok iyi bir iş çıkarabilirsin.
Katılıyorum canım. Ben de çevremde bu konuda çok müzdarip olan bayanlara denk geldiğim için bir dönem düşünmüştüm. Açıkcası bu eksikliğe çok anlam verebilmiş değilim.Nihayetinde kilolu genç bayan tarzına giriyor ve bence epeyce rağbet görür.Büyük beden denildiğinde insanların kafasındaki algı hemen orta yaş üstü anne modelleri.(Genelde tercih edilmez diye düşünülüyor her nedense).Hangi firmalarda marjinal modeller vardır bilemiyorum ama geniş çaplı araştırılırsa bulunabilir sanırım perakende alabilmek için. Bursa'yı öneriyorlar genelde bu tür siparişler için ama kendim gidip görmedim.Ya ben yaptım bir dönem bu işi nerde 20 yıl önceki modeller var hep onların büyük bedeni var ucuz naylondan resmen yapılanlar ama mesela anıl var onun giyim modellerini beğeniyorum ben ama aynı dantelden bir büyük neden sutyen bulamıyorsun yada çok büyük firma varya k.m onun külotlarına bi baksan nine giyecek gibi şöyle şıkır sikir bir sutyen takımı bir gecelik giyemiyor kilo problemi olan insanlar
iç çamaşarı bence hem karı çok fazla oluyor.ben katologtan satış yapıyorum iç çamaşırı marka vermeyim acayip satıyor.Merhaba;
İnternet magazasi acacagim fakat ne satacagim konusuna karar veremiyorum yardimci olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler
Şöyle hazır Dukan yiyecekleri satan bir yer olsa ne güzel olur... Dukan ekmeği, bisküvisi vs...Ben olsam doğal ürünler satarım ve yemek sektörüne girerdim. Şimdi ki ebeveynler bebekleri ne organik süt yumurta pekmez bal peynir vs arıyorlar bende dahil tabi. Ve yemek te satabilirim diyet yemekleri ve özel günler icin idealim bu ama sermaye yok maalesef
Ya vallahi ben 42 giyiyorum yine kendime uygun bişey bulamıyorum bazen ki çok severim iç giyimi hele düşün 50 beden giyen ne yapsın bilmiyorum bursa kısmınıda artık bilindik markalar gidiyor ya o da her yerde var be canım izmirde istanbulda ankara denizli bursa bütün illerde var hemen hemen toptancilarKatılıyorum canım. Ben de çevremde bu konuda çok müzdarip olan bayanlara denk geldiğim için bir dönem düşünmüştüm. Açıkcası bu eksikliğe çok anlam verebilmiş değilim.Nihayetinde kilolu genç bayan tarzına giriyor ve bence epeyce rağbet görür.Büyük beden denildiğinde insanların kafasındaki algı hemen orta yaş üstü anne modelleri.(Genelde tercih edilmez diye düşünülüyor her nedense).Hangi firmalarda marjinal modeller vardır bilemiyorum ama geniş çaplı araştırılırsa bulunabilir sanırım perakende alabilmek için. Bursa'yı öneriyorlar genelde bu tür siparişler için ama kendim gidip görmedim.
Ozaman önce topluma kilolu bayanların da fantazi yapabileceği bilincini aşılamak lazım:))))) Ne diyelim ki başka değil mi.Ya vallahi ben 42 giyiyorum yine kendime uygun bişey bulamıyorum bazen ki çok severim iç giyimi hele düşün 50 beden giyen ne yapsın bilmiyorum bursa kısmınıda artık bilindik markalar gidiyor ya o da her yerde var be canım izmirde istanbulda ankara denizli bursa bütün illerde var hemen hemen toptancilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?