Internet facebook krizi..!

zederi sana yardım edebilirim istersen. elime 2 yıllık sahte facebook profilleri var, ver istersen adresi ben ekleyip sana rapor vereyim

Maalesef karıları hamileyken erkeklere bir haller oluyor, çok duydum bu şekilde ayrılanı karnımda bebesiyle. Çooook zor bir durum ne yapılır kestiremiyorum ama bence en azından gözdağı verilmeli ya ne bilim gerekirse evi terketmeli diye düşünüyorum

facebook krizi de ne demek ya....bende yillardir giriyorum esimde giriyo kullaniyoruz iki ayri hesapta ve benimde kendime ait arkaadaslarim var onunda....facebook hovardalik yaptirmiyor cnm ..esinin icinde varmis face de araci olmus o kadar....yani demek istedigim facebook var diye esin o kizla görüsmüyo görüsmek istedigi icin görüsüyo....bence esin masum degil aralarinda bisiyler var yada olacak sadece zaman kolluyo...bunu demek ccok aci ama bence aldatiliyosun..

sinirlerim tepeme çıktı yine...
Sakın kendini üzme canım... hamilesin bi de...
Eşine de hayatı zehir et ama! madem ayrılmayacaksın, hayatını zehir et!
bunu hakediyorlar... bu ne ya... yalan üstüne yalan! bide umursamıyor beyfendi yaptığı çok normal bişeymiş gibi....
Sende aç kendi facebokunu eski sevgililerini ekle... onlarla konuş akşama kadar... akşam da açık bırak sayfanı öylece!!!

Valla Böyle Bişey Başıma gelse taaaa ilkokuldan Bakiştiğim Burnu sümüklü çocuklara varana kadar ekler konuşurum.. sorarsa da "senden Bahsediyorum hayatım hatta BeBişimizden Bile haBerleri var merak etme" derim Valla şunu anladım ki erkekleri sen uğraştiracaksın.. senden ve yapacaklarından o kadar korkacak ki adımlarını atarken kırk Bin defa düşünecek.. nasıl olsa affeder mantiğiyla yaşayan Bi erkek çok tehlikeli çoook.

niye internet ve faceyi suçladınız ki biz inteneti kardeşim yurt dışında onunla görüşmek için almıştık annemin de yorumu kızım neler duyuyoruz evde sorun olmasın olmuştu aman anne yapacak adam interneti mi bekler demiştim şuna ondan çok ben giriyorum facede daha çok arkadaşım var hatta onunla nişanlıyken bana benimle evlen diyen arkadaşım da ekli kızıyo ama benim kalbim de arkadaşımın ki de temiz boşanda gel bana mı dicek aman kocişin de boşasın gitsin okıza bulamamış başka dangalak kocana kalmış alsın onuda mutlu mu olcak ay bu adamların değişiklik ve heyecan araması biz niye arayamıyoruz ne kaybediceğimizi biliyoruz onlar kaybetme korkusu yaşamayın ca böyle azıyolar :dilcikar:

senı takdır ettım cok mantıklıyaklasımlarda bulunup mantıklı sorular soruyosunn ne dıımm allah akıl fıkır versın esınee ama bunun geceıc oldugunu duusnuyorum suan sen onun bebegını tasıyosunn daha durumu kavrayabılmıs degıll ama allah dıgru yoldan ayırmasınn

Annem her zaman der şu bilgisayarlar yuva yıkar die ve haklı da sanırım eşinize ne kadar güvensenizde karşısındakine güvenmeyin

esının suratına tokatı basmak ıstıyorum

edepsizler

Son düzenleme:
Annem her zaman der şu bilgisayarlar yuva yıkar die ve haklı da sanırım eşinize ne kadar güvensenizde karşısındakine güvenmeyin

2010'daki konuları hortlamaktan ne anlıyorsunuz cidden merak ettim :44:

Ben evli değilim ama 3 yıldır beraber olduğum bir sevgilim var. Bu facebook denen meret yüzünden yaşadığımız bir çok problem ve hala atlatamadığımız hala konuştuğumuz sorunlarımız var. Üstelik uzun bir zamandır hesaplarımızı sildik. Ona rağmen meseleler hala gündem yaratabiliyor. Öyle tehlikeli, öyle gereksiz, öyle baş belası bu internet ilişkiler üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…