Internet facebook krizi..!

Face'i kapattırınca ne olacak?
Adam yeni,sahte bir hesap almayı akıl edemeyecek mi?:uhm:
O zaman arkadaşın eşini takibi imkansız hale gelmeyecek mi?
Eşi takip etmek gibi iğrenç bir kelime kullandığım için özür dilerim,şu erkeklerin bizlere ettiğine bakın ya bizse hep el pençe divan modu...
Pişkin bir adamla siz güzellikle konuşurken adam içinden güler yav!
Erkekleri çocuk gibi görmekten ve gütmekten vazgeçelim..

Gorumcemlere gıttıgımızde ablası da konusacak bızı yuzlestırecek,evımızdeyken susmanın kacmanın yolunu buluyor ama orda bulamayacak.Ne derdı varsa ogrenecegız bakalım.Sız boyle anlattıkca ıyıce tepem attı.Çok üzgünüm çoook

Laale ye katılıyorum sımdı ınternetı kapatdsm dısarda her ıstedıgını yapacak,Belkı ılk basta kapattırsaydım ınternetı su an yaptıklarından da haberım olmayacaktı.

İyi iyi...
Tepen atsın ki bu olayı unutma,unutturma!!!
Sen yumuşak durdukça adam üste çıkmaya devam edecek!

Sorun interneti kapatmakla, face kapatmakla çözülmez..yapan adam her yerde yapar..sorun niye böle bişey yaptığı? neden ihtiyaç duyduğu?

arkadasım gercekten üzüldum insan karnındakı bebege bari saygı duyar hala esın oldugu için cokda fazla bişey demek istemıyorum ama sen tepki vermedıkce daha da ilerletir bu olayı ben sana sölıyım ne olursa olsun restını cek kötükedihüso

Bence aklında ayrılmak fılan yok,bu kızla bıraz zaman gecırırım,zederdinin de ruhu duymaz yapıcamı yapıyım ama kurulu duzenım de devam etsın nasıl olsa kız da bunu kabullenıyor dıyor.Yaptıkları ogrenılınce de tutuşuyo hemen savunmaya gecıyor.Tabıkı yalana basvuruyor.

zederdıcım ama yapğtıgı cok yanlıs cnm yaaa bu sekılde süreklı üzülürsun ilerde dahada kötü olur yanı bence tepkını siddetlı bi sekılde göster

Saol papatya sımdı sabırsızlıkla haftasonunu beklıyorum neler olacaksa olsun artık ıkı haftadır ıcım ıcımı yıyor.

Haftasonunu bekle evet ama sakın kendini üzme.Hamilelik döneminde üzülerek çocuğuna kötülük edersin inan bana, rahat ol herşey hallolur hem bak eşinin ailesi de onu haksız buluyo bu önemli bi kuvvet senin için .Önemli olan sorunu geçiştirmemen sonuna kadar diren çok kötü bir davranış sergilemiş eşin çünkü.Konuş sana neler yaşattığını bu durumun ve asla bir daha buna tolerans göstermeyeceğini vs.Hem çalışıyorsun sanırım gerekirse çocuğuma ve kendime bakarım bu şartlarda evlilik olmaz de anlasın anyayı konyayı .Eski sevgilisine partner bulanı da yeni duydum sanamı kaldı su gibi mübarek .Ama sen sakin ol bebeğini düşün kendi kendini yeme onun başını ye

sen bunları biliyorsun bak kabul de ediyorsun..peki daha neden görümcemin yanında yüzleşecem diyorsun..herşey apaçık ortada canım..inana seni çok iyi anlıyorum ama yanlış yoldasın..bak kendin diyosun ben o kızla zaman geçiririm karım da evde otursun diye düşünüyo diye..sen hamile halinle bunları hakediyo musun..şu andaki psikolojinden çocuğunun ne kadar etkilendiğini biliyor musun.. o çocuk doğduğunda çok huzursuz bir bebeklik dönemi geçirecek..senin psikolojin bozulacak..ben bunların hepsini yaşadım..peki değer mi..ne o aptal kızın ne de o eşin olacak adamın bunları sana yapmaya hakkı yok..önce kendini değerli gör..önce keendi değerini bil.yoksa kimse bilmez..bak yüzleşmeye falan çalışma..hamile olman durumu zorlaştırıyor..ama dik dur..

allah allah ne oluyor bu erkeklere anlamıyorumm.eşlerini hamile iken nasıl bu hallere düşürdüklerine inanamıyorumm.eşinizin o kestirip atmalarıda tamamen suçluluk piskolojisi,hemen saçma bir şekilde savunma mekenizması devreye giriyorr.
eşiniz eski sevgilisini görünce biraz heycanlanmış olabilir ama ben duygusal boyutta olduğunu düşünmüyoruum.hamile olduğunuz için kolay kolay evi terk etmezsiniz sanıyor onun için bu kadar rahat bence.
sevgili konu sahibi arkadaş hiçç merakk etme ne yapıyor diye için içini yemesinn,yükle pc ye casus program ne yazdıklarını öğren bu duruma göre hareket edersinn

" Hamile olmasam, coktan resti cekerdim " sözününz herseyi özetlemis zaten...

Zor bir durum gercekten, bir yanda incinen gururunuz, diger yandan dogmamis yavrunuz...

Ama herseye ragmen, sunu unutmayin, her ne olursa olsun, sizden daha degerli birsey yoktur, baktiniz yalanlara devam ediyor..vs cocugunuz icin devam ettirmeyin...
Yalanlarin sonu gelmez, bugün size yapan ilerde cocugunada yapar...

Rabbim yardimciniz olsun insallah

belliki eşin karşı tarafı epey bir merak etmiş.her gün profiline baktığına göre.çok masum düşünemiyor insan.arkadaşların dediğine kesinlikle katılıyorum.sana ayrıl DEMİYORUZ ;ama kesin BİR TAVIR koymalısın.en azından senin rahatsız olduğun bir şeyi bir daha yapmaya cesaret edemesin.lmaz:

bu arada görümcen konuşacakmış ya canım.yazıyı okuyunca tuhaf oldum.yani eşini haksızken haklı durumuna düşüreceksin böyle yaparak.senin bu meseleyi çözmen gerekir.kesinlikle üçüncü şahıslar olmaz,olmamalı....lmaz:

nasıl bırseykı o program hıc duymadım

senin çözemediğini görümcen nasıl çözecek merak ediyorum
eşin yanlışı sana yapıyo seni takmıyo da
ailesinden niye çekinsin..
sen bi şey olmamış gibi davranarak olayı olağan bi duruma getirmişsin

Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.

Eğer aldatılırsam ayrılmak en kolay şey olur benim için açıkçası...
Bebeğimi ve beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem...

Bir söz duydum bugün...

Eşine bir yerlere not bırak istersen, dank eder mi kafasına bilmem ama...

YOLA ÇIKTIĞINI, YOLDA GÖRDÜĞÜNE DEĞİŞİRSEN, YOLUNU KAYBEDERSİN...

neden kayınvalidenle görümceni karıştırdın ki
ben aileleri karıştırmayı doğru bulmuyorum
bi arkadaşın dediği gibi sen bişey olmamış gibi davranarak
onun bu davranışını alışkanlık haline getirmesine neden olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…