- 13 Nisan 2007
- 33.063
- 100.271
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Gaza gelmeyin, Kapattırın Face'i , internetide takip altına alın. O hatunada güzel bir açıklamalı mail atın birdaha eşinizle iletişime geçmesin.
günahını almayın eski sevgili ile karşılaşmak hemen eski duyguların gün yüzüne çıkması demek değildir. Onunla karşılaşmışken halini hatrını sormak neler yaptığını öğrenmek onu değil eski anıları hatırlamak gülümsemek belkide sadece. "bak şimdi benim bebeğim oluyor hey gidi günler.." demektir.
ıspatlamadan kötü niyetli olmayın bence.Eşinizlede güzellikle konuşun ben hoşlanmıyorum onu mu tercih edeceksin yani ben senin hoşlanmadığın biri ile görüşsem ne olur gibi kendini sizin yerinize koymasını sağlayın.
Gorumcemlere gıttıgımızde ablası da konusacak bızı yuzlestırecek,evımızdeyken susmanın kacmanın yolunu buluyor ama orda bulamayacak.Ne derdı varsa ogrenecegız bakalım.Sız boyle anlattıkca ıyıce tepem attı.Çok üzgünüm çoook
İyi iyi...
Tepen atsın ki bu olayı unutma,unutturma!!!
Sen yumuşak durdukça adam üste çıkmaya devam edecek!
Bence aklında ayrılmak fılan yok,bu kızla bıraz zaman gecırırım,zederdinin de ruhu duymaz yapıcamı yapıyım ama kurulu duzenım de devam etsın nasıl olsa kız da bunu kabullenıyor dıyor.Yaptıkları ogrenılınce de tutuşuyo hemen savunmaya gecıyor.Tabıkı yalana basvuruyor.
Sevgılı cok akıllı esım.Facebooktan mesajlastıkları bolumu sılmıs ama maılındekı kızın cevaplarını sılmemıs.Kızın duvarnda yazısmıslar naber nasıl gıdıyor evlendım cocugum olucak yazmıs bızımkı.Sonram kız bursa ne guzeldı fılan(cıkarkenkı zamanları heralde)yazmıs kar yagıyordu gıbısınden hangı seneydı yazmıs.Baska bı cevabında ben ozgurum sen evlısın.Kutsal meclısınız zarar gormesın dıye abuk subuk seyler yazmıs.Bu bırbucuk aylık hamıleyken gorduklerım.En son gorduklerımde bı yazı bulamamısıtm.Internet explorer dan degıl da ben anlamıyım dıye mozılla fırefoxtan gırmıs.Gecmıs kısmında da her gun o kızın profılıne gırılmıs fılan ama herseyı anlayamıyorsun gecmıs kısmından.
allah allah ne oluyor bu erkeklere anlamıyorumm.eşlerini hamile iken nasıl bu hallere düşürdüklerine inanamıyorumm.eşinizin o kestirip atmalarıda tamamen suçluluk piskolojisi,hemen saçma bir şekilde savunma mekenizması devreye giriyorr.
eşiniz eski sevgilisini görünce biraz heycanlanmış olabilir ama ben duygusal boyutta olduğunu düşünmüyoruum.hamile olduğunuz için kolay kolay evi terk etmezsiniz sanıyor onun için bu kadar rahat bence.
sevgili konu sahibi arkadaş hiçç merakk etme ne yapıyor diye için içini yemesinn,yükle pc ye casus program ne yazdıklarını öğren bu duruma göre hareket edersinn
Şu anda hepınız ayrıl rest cek evı terk et dıyorsunuz,Su anda hamıleyım ve ne yapacagımı bılmıyorum.Bu kadar kolay mı yoksa bunu yapamayan tek benmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?