• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet bağımlılığı için

mayaincir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2
0
1
20
Merhaba ben İnternet bağımlılığı sorunum için konu açmak istedim. Okuldan geldikten sonra ve haftasonları tüm gün İnternet'teyim...
13 yaşındayım, ayrıca 8-9 yaşlarından beri İnternet kullanıyorum.İnternet'in bana yararları oldu, mesela yabancı dilimi geliştirdim vs. Ama zararları da var, ders çalışmak yerine İnternet'e girmek istiyorum.. Kurtulmak için ne yapmalıyım, hastaneye yatarsam derslerimden geri kalırım bence, başka çözümler ne olabilir? Psikoloğa gitmeli miyim?

kitap oku bol bol.. spor yapabilirsin. kafanı başka şeylere odakla. yaşın daha çok küçük. voleybol,basketbol gibii hem fiziken hemde zihin olarak seni rahatlatır

Bu durumu ailenle paylaştın mı canım? Belki onlar sana yardımcı olabilir. Benim de senin yaşında öğrencilerim var ama şu paylaşımın bile ne kadar olgun olduğunu gösteriyor kutlarım, sorunun farkındasın ve çözüm bulmak istiyorsun, öyleyse sorunun yarısını çözmüşsün demektir. Bunun üstesinden gelebileceğine inanıyorum.

Back