- 13 Temmuz 2016
- 1.037
- 591
-
- Konu Sahibi pink_stars
Ben gecen ay yaptim sogan kuru
simdi aslan pencesi iciyorum..
Adetim baya farkliydi insallah kurtulmusumdur polipten
Soğan kürüne ne zaman başladın? Adetin ilk gününden sayıp 7. Gün mü? Bir de kaç gün içtin? Bende bu ay yapacağım da nasıl başlayacağım bilmiyorum.
Soğan kürüne ne zaman başladın? Adetin ilk gününden sayıp 7. Gün mü? Bir de kaç gün içtin? Bende bu ay yapacağım da nasıl başlayacağım bilmiyorum.
hayırlı olsun .. :) sogan kurune gerek kalmadı heralde
Çok teşekkür ederim canım, yok gerek kalmadı 4+2 hamileymişim çok şükür. Daha çok yeni Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin İnşallah.
Amin :) sevindim.. darısı başıma insallah..
amin canım darısı hepinizin başına. Bende insülin direnci ve pko var aslında hiç beklemiyordum ilk aydan tutmasını.Büyük sürpriz oldu bana
çok sevindim ama yaşın genç sanırım.. diyetine dikkat et : ) .. şekerden uzak durmaya çalış.. paektli ürünlere dikkat içlerinde glikoz varsa kaç :))
25 yaşındayım canım. işte yediklerime hiç dikkat edemiyorum ama artık etmem lazım haklısın.
bende sogan kurune baslayacagim sanirim yarin adet gunum takvime gore ve kasik agrim basladi bile Umarim bir dahaki ay hamile kalirom..sogan kurunun faydasi olur
Kızlar doktora gitmiştim insülin değerime baktı ama doktora daha gösteremedim sonuçlarımı. İnsülin yazan kısmın karşısındaki değer 6.5 ve 6-11.5 arası normal sayılıyormuş. Şimdik benim insülin direncim var mı?
İnsülin değerim 6.5 glukoz değerim de 76. İnternrtte bu değerlerle yapılan basit hesaplamada 2.5 üstü insülin direncinin varlığından bahsedyor..insülin ve glikoz degerlerini bilmen lazım birbirinin oranına bakılarak karar veriliyor
Aradan epey zaman geçmiş ama şimdi gördüm. Kaç yaşındasınız tam olarak? Bende de insülin direnci var uzun yıllardır. Bebek oldu mu ?Sevgili pinkstar yaşını bilemiyorum ama beni de insülin direncim var diye korkutup beklettiler.. şimdi de hamile kalamıyorum. Bir kadının en önemli zamanını insülin direncin var diye çalmaları ne kadar doğruydu bilemiyorum.. biraz doktorlara kızgınım açıkçası.. id kısa zamanda geçmiyor. Diyetle zamanla geçiyor.. 20 li yaşlardaysan düzelmesini bekle ama benim gibi 40 larda id var diye ilaçtı vs ile vakit kaybetme.. ben pişmanım..
Aradan epey zaman geçmiş ama şimdi gördüm. Kaç yaşındasınız tam olarak? Bende de insülin direnci var uzun yıllardır. Bebek oldu mu ?
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben de yeni hamileyim. İnsülin direncim 3,25 çıkmıştı dr hafif var demişti. Diyetteysen hamile kaldım ve kesinlikle şekerli ve beyaz ünlü şeyler yemiyorum. Tam buğday ekmeğinin zararı var mı peki günde 1-2 dilim?Tüp bebekle oldu F Fundukfunduk
41
Hala var insülin direcim
Un ve şekeri tamamen kesmedigim surece geçmiyor
Az da olsa hala yiyorum
2 yillik tedavi ve denemeler sonrasi oldu
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben de yeni hamileyim. İnsülin direncim 3,25 çıkmıştı dr hafif var demişti. Diyetteysen hamile kaldım ve kesinlikle şekerli ve beyaz ünlü şeyler yemiyorum. Tam buğday ekmeğinin zararı var mı peki günde 1-2 dilim?