Insülin direnci, hasimato, Polikistik over, kilo problemi olanların buluşma noktası

kızlar aynı dertler bendede var pko,hıpotroid, insülin direnci kılo şuan 110 kıloyum ve daha 24 yaşındayım bır gebelık geçirdim malesef ani bir durumla 37. haftada bebeğimi kaybettim sıkıntılı süreçler geçirdim bi kaç ay hastanede yattım ölümden dondum o donemde zayıflamıştım ama normal yaşamıma donunce kılomda benle dondü 1 sene geçti suan tekrar halıme kalmak ıstıyorum ama olmuyor klomen çatlatma iğnesi geçen ay tutmadı bu hafta tsh 10 çıktı şuan tedaviye başladım ınsallah düzene girer allahım hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasıp etsin

Gcmis olsun.adetin kendiliginden geliyomuydu peki?

Evvet adetim düzenlidir. Sadece 6 ay sıkıntı çektım 45 gunu bulıyodu şimdi 30 gunde bır gunu gunune oluyorum

Kızlar pkos için diyet tedavisi gören var mı kadın hastalıklarından yoruldum artık onun için çalışan dyt didem yigite gidiyorum faydasını gören var mı yeni başladık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…