Merhaba bende de insülin direnci var. Doktor iki kutu matofin kullancaksın dedi. Ama kesinlikle çözüm değil. Metobolizma hızlanıyor ama ilacı bırakınca başa döndüm. Yani bende böyle oldu. Şimdi ilaç kullanmıyorum. Yaklaşık 20 gündür karatay beslenmesini uyguluyorum. Düzenli yürüyüş ile birlikte 4 kilo verdim. Ve şekersiz ekmeksiz gayet de yaşanıyor. Uykularım düzeldi. Vücuttaki ödem indi. Ve riayet ettiğim için mutluyum. Size de öneririm.Konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum. Biraz baktım ama uygun başlık bulamadım
Sorum ve sorunum şudur
Kiloluyum insülin direncim var ve metformin içeren ilaçlardan kullanmam gerekiyor. Ama bu ilaç benim midemi mahvediyor. 1 gün içiyorum ertesi gún aynı işkenceyi yaşamamak için içmiyorum. Şimdi diyetisyene başladım. 1 hafta oldu sadece diyetle ilaç içmeden insülin direncinden kurtulabilen var mı?
Glifor seker ilacidir. Seker hastalari kullanir.Benimde insülim direncim var ben glifor diye bi hap kullanıyorum hapı tek seferde bütün içince felaket bir bulantı yapıyor alışamadım,yarım yarım içiyorum sabah akşam.Diyette yapıyorum ama hapı kullanmadığım sürece 1-2 kilodan ileri gidemedim hiçHapı düzenli kullanım ve diyetle birlikte 10 kg verebildim şuan
Evet şeker hastaları kullanıyor,babaannem yıllarca kullandı şuan babamda kullanıyor biliyorum ama bana insülin direnci için verdi doktorum, keza halamda da var o'da insülin direnci için kullanıyor.Glifor seker ilacidir. Seker hastalari kullanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?