- 16 Kasım 2021
- 1.154
- 1.058
- Konu Sahibi lara schindler
Vakit harcamaya değmez, ayrılın gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anlama ama bu manipülatif p*çi hayatında tuttuğun sürece sürekli kendini bu şekilde sorgulayacaksın.cvp vermiyorum ben mi gerizekalıyım
yanlış anlama ama bu manipülatif p*çi hayatında tuttuğun sürece sürekli kendini bu şekilde sorgulayaca
tam olarak öyle oluyoryanlış anlama ama bu manipülatif p*çi hayatında tuttuğun sürece sürekli kendini bu şekilde sorgulayacaksın.
Yaşlar ne ona göre yorum yapayım ?1 yıldır beraberiz en başından beri tavrım net tanımadığın kadınları ekleyim beğeni yapmak onlara ilgi vermektir yapma diyorum. 6 aydır ara verdi geçen hafta kademeli bir şekilde sayı çoğaladı takip ve takipçi beni hepi topu 120 takipçim var içlerinde 15 tanesi erkek ve hiç biri yabancı değil yeni asla değil yeni de hiç arkadaşım yok bir kaçı yeğen bir kaçı ofisten kalanlar da günlük hayattan arkadaşım 15 tane erkekten bahsediyorum insanlar arada bir dondorup sayfasını kapatım dönüyor 116 117 değişiyor neden bunu yaptığını sorduğumda bana aynen dedi ki - bende senin sayfanı kontrol ediyorum senin de sayın arada değişiyor 120 oluyor 118 oluyor eğer sevgilim yapıyorsa bunda yanlış yoktur bende bana gelen kadın takipçi isteklerini kabul edeyim dedim diye cevap verdi kendimi mal gibi hissediyorum banada istek geliyor mesaj asla kabul etmiyor cvp vermiyorum ben mi gerizekalıyım
Siz olsanız ne yaparsınız
ben konuşmamayı seçtim sustum
En itici erkek tipi gözü dışarda olanlar ömrünü onun takipçilerine bakarak mı geçireceksin1 yıldır beraberiz en başından beri tavrım net tanımadığın kadınları ekleyim beğeni yapmak onlara ilgi vermektir yapma diyorum. 6 aydır ara verdi geçen hafta kademeli bir şekilde sayı çoğaladı takip ve takipçi beni hepi topu 120 takipçim var içlerinde 15 tanesi erkek ve hiç biri yabancı değil yeni asla değil yeni de hiç arkadaşım yok bir kaçı yeğen bir kaçı ofisten kalanlar da günlük hayattan arkadaşım 15 tane erkekten bahsediyorum insanlar arada bir dondorup sayfasını kapatım dönüyor 116 117 değişiyor neden bunu yaptığını sorduğumda bana aynen dedi ki - bende senin sayfanı kontrol ediyorum senin de sayın arada değişiyor 120 oluyor 118 oluyor eğer sevgilim yapıyorsa bunda yanlış yoktur bende bana gelen kadın takipçi isteklerini kabul edeyim dedim diye cevap verdi kendimi mal gibi hissediyorum banada istek geliyor mesaj asla kabul etmiyor cvp vermiyorum ben mi gerizekalıyım
Uğraşmayın yol verin gitsin,adam heyecan arıyor gözü çöplükte .Niye bu adamı aklayip duruyor,bekliyorsunuz??? Kendinize hiç saygınız yok mu??? Adamın size hiç yok ya , gözünüzü aç
49 yaşlarYaşlar ne ona göre yorum yapayım ?
son bir yıldır yaptığım bu her sabah kontrol ediyorum son 6 aydır yapmıyordu son bir hafta birşey oldu katlanmayacağımEn itici erkek tipi gözü dışarda olanlar ömrünü onun takipçilerine bakarak mı geçireceksin
yas gerçek çok kere rahatsız olduğumu söyledim her seferinde özür dileyim eklediklerini siliyordu durur sandım anladım artık durmuyor gidiyorum bende işte biraz destek lazımdı bana herkeste cevap verdi daha iyi hissettim şimdiYaslar 49 mu cidden?
Gerci yas farketmez instadan tanimadigi kadinlari ekleyen erkekle neden devam ediyorsunuz?
Demek 40 yaşında seks hayatın bitecek ve menepoza gireceksin. Kafalar pırılKırkından sonra azanı teneşir paklar
Ki andropoza girmiştir o
ben menepoza girmedim ama yani herşey normal :)))seks hayatın da bitmiyorDemek 40 yaşında seks hayatın bitecek ve menepoza gireceksin. Kafalar pırıl
1 yıldır beraberiz en başından beri tavrım net tanımadığın kadınları ekleyim beğeni yapmak onlara ilgi vermektir yapma diyorum. 6 aydır ara verdi geçen hafta kademeli bir şekilde sayı çoğaladı takip ve takipçi beni hepi topu 120 takipçim var içlerinde 15 tanesi erkek ve hiç biri yabancı değil yeni asla değil yeni de hiç arkadaşım yok bir kaçı yeğen bir kaçı ofisten kalanlar da günlük hayattan arkadaşım 15 tane erkekten bahsediyorum insanlar arada bir dondorup sayfasını kapatım dönüyor 116 117 değişiyor neden bunu yaptığını sorduğumda bana aynen dedi ki - bende senin sayfanı kontrol ediyorum senin de sayın arada değişiyor 120 oluyor 118 oluyor eğer sevgilim yapıyorsa bunda yanlış yoktur bende bana gelen kadın takipçi isteklerini kabul edeyim dedim diye cevap verdi kendimi mal gibi hissediyorum banada istek geliyor mesaj asla kabul etmiyor cvp vermiyorum ben mi gerizekalıyım
İyi de 40ım zaten.Demek 40 yaşında seks hayatın bitecek ve menepoza gireceksin. Kafalar pırıl
ne kadar sıklıkla yapıldığı sizin özeliniz tabi belki skor yeterli gelmiyordur :))ben menepoza girmedim ama yani herşey normal :)))seks hayatın da bitmiyor
O yaşta adam takipçiden kadın düşürme dersinde siz daha garipsiniz yaşlar 16 galibayaşlı mıyım :) evet 49 düzelir diye bekledim hemen gitmekte doğru gelemdi yaşa bakmıyor böyle şeyler eskidendi belki yaşla orantılıydı