- Konu Sahibi MissEbruli
-
Bence adamın takildigi bir durum yok burada. Adam canı sıkılınca kahve içelim diyor bir ay aramıyor mesaj atmıyor. Sildigini fark edince tekrar arıyor evlilik muhabbeti yapıyor. Çok saçma bir durum. Heyecanlanan görüşmek isteyen kendini bir şekilde belli eder görüşmenin konuşmanın yollarını arar bulur. Hic takılmayın derim. Ne o öyle boşlukta gorusuyormus gibiKızlar instagramda 6-7 senedir takipleştiği birisi vardı, ortak arkadaşlarımız var ama hiç yüz yüze tanışmamıştık. Temmuz ayında mesaj attı bir kahve içebilir miyiz diye, numaramı istedi, olur tanışmış oluruz dedim verdim. Sonra aradan bir ay falan geçti baktım bundan ses yok ben de numarasını sildim aramayacak heralde diye. Sildiğimi farkedince aradı, çok güzel konuştuk şakalaştık falan, neyse sonra yüz yüze görüştük. Görüşmede sürekli evlilik muhabbeti yaptı, ki ben şu ara çok ciddi bişey olmadığı sürece evlilik kafasında değilim, takılma kafasıyla yaklaştım hep. Görüştükten sonra bir kere aradı bir kere de msj attı, ben mesela bi sonraki h.sonu görüşelim der diye şehir dışına çıkacakım onu ertelemiştim, bir baktım bu perşemde günü başka bi şehirden story atıyor. Neyse dedim. Aradan yine 1,5 ay geçti görüşmemizin, ben bu arada izmirde depremi yaşadım, bi story atmıştım buna dair, onu da gördü ama hiç geçmiş olsun nasılsın demedi. Ben de bugün hem instadan hem telefondan sildim. Üzerine olan yazışmayı atıyorum:
O: sen yine beni neden unfollow yaptın
Ben: senin de durup durup aylar sonra sorman:) xxx bişey denedik ama olmadı, bence olgunca kabul edelim
O: neyi kabul edelim anlamadım, istanbulda yoksun
B: nerden biliyosun olmadığımı ya, arayıp sordun mu da
O: yahu sen ilgisizin önde gidenisin onu ne yapacağız?
B: asıl sen ilgisizin önce gidenisin, böyle düşünmemiz de birbirimize uymadığımızı gösteriyor zaten
Şimdi bir arkadaşım dedi ki, adam sana takılmış sen sert yapmışsın. Sizin yorumunuz ne acaba?
Aynısını yazacaktım yazılmışı var6-7 senedir yuzunu gormediginiz, pek konusmadiginiz adami listenizde tutuyordunuz da simdi niye yazmiyor diye zirt pirt listeden cikariyorsunuz anlamadim ben. Silerek dikkat çekmeye calisiyorsunuz herhalde.
Bir birakin olacagi varsa olur alti ustu bir kahve icilmiş bisey denenmiş ya da bir ilişki baslagici yok daha meydanda nebu celal. Siz de kendinizi çok çekmeyin, asiri soguk durup hiç yazmiyorsaniz karsi tarafta olumsuz dusundugunuzu dusunur haliyle.
Yüz yüze görüşmüşler sanırım. Ama bir şeyi değiştirmez katılıyorum6-7 senedir yuzunu gormediginiz, pek konusmadiginiz adami listenizde tutuyordunuz da simdi niye yazmiyor diye zirt pirt listeden cikariyorsunuz anlamadim ben. Silerek dikkat çekmeye calisiyorsunuz herhalde.
Bir birakin olacagi varsa olur alti ustu bir kahve icilmiş bisey denenmiş ya da bir ilişki baslagici yok daha meydanda nebu celal. Siz de kendinizi çok çekmeyin, asiri soguk durup hiç yazmiyorsaniz karsi tarafta olumsuz dusundugunuzu dusunur haliyle.
Ben de kendime aynı soruyu sordum, ama eskiden sadece internetten tanıdığım bi insandı ama şu an yüzyüze görüşüp bi ilişki denediğim birisi, ve bariz şekilde de olmadı, ekli kalmasına gerek yok diye düşündüm hala da öyle düşünüyorum, eski sevgiliyle ekli kalmamak gibi bişey. Sevgililik yok derseniz de muhabbet ve görüşme hiç arkadaşlık gibi değildi gayet de flörttü fakat olmadı.6-7 senedir yuzunu gormediginiz, pek konusmadiginiz adami listenizde tutuyordunuz da simdi niye yazmiyor diye zirt pirt listeden cikariyorsunuz anlamadim ben. Silerek dikkat çekmeye calisiyorsunuz herhalde.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum, muhtemelen başkalarına da yazıyo boşta kalınca bana sarıyo. Kimsenin yedeği olmak istemiyorum. Bana yürüyen görüşmek isteyen kendisi bu durumda tabi ki ben ondan ilgi bekliyorum, kaldı ki can söz konusu olan bir konuda dahi mesaj atmadıGörüşmede evlilik ile ilgili konuştuğunu söylüyorsunuz demek ki evlilik niyeti var.
İzmir depremini yaşadığınızı bilip bir dönüş yapmadi mı?Biz uzaktan yakından tanıdığımız kim varsa merak ettik ulaşmaya çalıştık.Size değer veriyor gibi gelmedi bana.Sizinle birlikte başkalariyla da görüşüp bir kaç seçeneği elinin altında tutmak istiyor olabilir.Bir kaç kere daha mesafeli bir şekilde görüşün (o isterse tabi ki) tanımak amaçlı hareketlerini gözlemleyin anlarsınız zaten böyle belirsiz insanlardan uzak durun derim.
Ya evt sanırım öyle sandı, kendisi bir şirkette yönetici pozisyonunda altında lüks bir arabası var falan diye benimle evlenmek istiyor diye ona atlayacağımı sandı heraldeEn azından yüz yüze görüşümden sonra sevgililik adımı atabilirdi hiç bisey yapmamış e sizde doğal olaraka dim atmamisınız.
Yedekte tutuyor galiba kafaya uyarsa gezecek tutucak evlilik konusunuda sanıyorlar evlilik dediğinde her kiz atlayacak.
Bence uzak durulması lazım ama içimden bir ses siz.merak veya inat diyelim biseyler oldurmaya çalışacaksınız iki taraflı zararli siz çıkacaksınız.
Dengesiz belli bence yol başına bile çıkamıyorken hiçç konusmayin
görüşse ne olacak ki? Bakmis silince dikkat çekiyor hemen unf.Yüz yüze görüşmüşler sanırım. Ama bir şeyi değiştirmez katılıyorum
Ben ona hiç bakmadım silmiş mi etmiş mi diye. Bakıyorsan demek ki beni hatırlıyorsun ama yazıp aramıyorsun, o zaman burda iyi niyet görmem ben ego görürüm. O da beni takipten çıktı zatenGorusmek isteyen aramak isteyen arar, silinince anında fark ediyorsa bir kahve ıcmekte gelebilir aklına.
Bekleme yapmasın devam etsin bence.
Görüştüğümüzü belirttim, ayrıca ben blöf olarak silmedim gayet demek ki aramayacak diye sildi, sadece silinince tepki veren kendisigörüşse ne olacak ki? Bakmis silince dikkat çekiyor hemen unf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?