İnstagramdan anlayan acill

He gmail sandınız YÖK canım imei kodu haklısın yanlıs telafuz etmişim peki imei kodumu kendi telefonuna aldgı Zaman içindeki bilgiler onun telefonuna gecmezmi gitse tekefoncuya ögrenemezmi

Hayır imei telefonu kullandıran bir koddur. Bilgilere erişilemez.

Ben neler ettim nerelere gittim de eski resimlerimi geri yukleyemedim:(((
Yarami deştin konu sahibi. Bosuna panik yapma...
Ayrica boyle korkularin varsa bir daha youtubedan ogren,format at vermeden

Sizin hiçbir kişisel verilerinize İMEİ ile ulaşamaz. İMEİ'niz ile diğer telefonunun içeriğindeki bilgilere de erişemez. Abim yazılımcı, ben de az buçuk hack olaylarından anlardım.

Yalnız şöyle bir durum var. İMEİ satmak suç. Telefon yani İMEİ sizin üzerinize kayıtlı ise ve diğer kişi İMEİ'yi kaydettiği telefon ile bir suç işlediğinde olay direk sizin başınızda patlar.

Ben neler ettim nerelere gittim de eski resimlerimi geri yukleyemedim:KK43:((
Yarami deştin konu sahibi. Bosuna panik yapma...
Ayrica boyle korkularin varsa bir daha youtubedan ogren,format at vermeden
Konu sahibi telefonu satmamış, telefonun İMEİ'sini satmış.

Bak canım anlatıyorum benim bir tane telefonum vardı tamam mı bu telefonu ben birine sattım tamam mı sattığım kişi bu telefonu alıp imei var ya onu kendi telefonuna yaptırdı ve telefonuda bana geri verdi telefon bende sim kart falan takılmıyor kullanılmamıyor artık bende sordugum bu sattıgım kişi telefoncuya gidip imei nosundan benim bilgilerime vatsap oldun instagram face olsun konusmlaraıma ulasabilirmi

Çok iyi gidiyordu, sonlara doğru yine bozmuşsunuz :)

IMEI kodu cihazınızın kimlik numarasıdır. Sizin hesaplarınızla bir ilgisi yok.
Ama söyledikleri gibi başınıza iş açabilecek bir şey yapmışsınız.

Özel savcılık izni olması gerekir mesajların veya ses kaydının elde edilebilmesi için.

Hayır cevabını nedne kabul etmiyorsunuz asla? Hayır kopyalayamaz. Hayır mesajlarınızı okuyamaz. Telefonunuza ya da kişisel verilerinize erişemez.

Hayır cevabını nedne kabul etmiyorsunuz asla? Hayır kopyalayamaz. Hayır mesajlarınızı okuyamaz. Telefonunuza ya da kişisel verilerinize erişemez.
Niye tersliyosunuzki hanımefendi şurda derdime derman aramaya çalısıyorum evet çogu kişi sizin gibi söylüyor ama yapablir falan yazanlarda var ondan dolayı 😔

Satmadan önce keşke fabrika ayalari diye bir bir şey var ona dönüşeydiniz tel otomatikman resetleniyor bildiğim kadariyla

Back
X