- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Aynen.
Bütün eski telefonlarım ve bilgisayarlarım evde durur benim de.
valla evim teknoloji mezarı gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.
Bütün eski telefonlarım ve bilgisayarlarım evde durur benim de.
He gmail sandınız YÖK canım imei kodu haklısın yanlıs telafuz etmişim peki imei kodumu kendi telefonuna aldgı Zaman içindeki bilgiler onun telefonuna gecmezmi gitse tekefoncuya ögrenemezmi
Bir ara "ben bunları satmıyorum ama hırsız girip çalsa nolacak" diye düşünüyordum, dedim o kadar abartma tamam sakinvalla evim teknoloji mezarı gibibi ara mikrodalgaya atıp imha edeceğim eski fotolarımı
Bir ara "ben bunları satmıyorum ama hırsız girip çalsa nolacak" diye düşünüyordum, dedim o kadar abartma tamam sakin![]()
İmei nosuyla öyle bir şey mümkün değilimei nosundan benim bilgilerime vatsap oldun instagram face olsun konusmlaraıma ulasabilirmi
Ben neler ettim nerelere gittim de eski resimlerimi geri yukleyemedim((
Yarami deştin konu sahibi. Bosuna panik yapma...
Ayrica boyle korkularin varsa bir daha youtubedan ogren,format at vermeden
Konu sahibi telefonu satmamış, telefonun İMEİ'sini satmış.Ben neler ettim nerelere gittim de eski resimlerimi geri yukleyemedim((
Yarami deştin konu sahibi. Bosuna panik yapma...
Ayrica boyle korkularin varsa bir daha youtubedan ogren,format at vermeden
Bak canım anlatıyorum benim bir tane telefonum vardı tamam mı bu telefonu ben birine sattım tamam mı sattığım kişi bu telefonu alıp imei var ya onu kendi telefonuna yaptırdı ve telefonuda bana geri verdi telefon bende sim kart falan takılmıyor kullanılmamıyor artık bende sordugum bu sattıgım kişi telefoncuya gidip imei nosundan benim bilgilerime vatsap oldun instagram face olsun konusmlaraıma ulasabilirmi
Niye tersliyosunuzki hanımefendi şurda derdime derman aramaya çalısıyorum evet çogu kişi sizin gibi söylüyor ama yapablir falan yazanlarda var ondan dolayıHayır cevabını nedne kabul etmiyorsunuz asla? Hayır kopyalayamaz. Hayır mesajlarınızı okuyamaz. Telefonunuza ya da kişisel verilerinize erişemez.
Yaptım onu canımSatmadan önce keşke fabrika ayalari diye bir bir şey var ona dönüşeydiniz tel otomatikman resetleniyor bildiğim kadariyla
O zaman bi sıkıntı olmaz insYaptım onu canım
Sagol cevabın için çogu kişi böyle diyo ama çıkartablir diyenlerde varhayır cıkartamaz