Kafama takılan sorular var fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim,
Eişimin bazen watsap hesabına bakarım kimle konuşmuş diye oda benimkine bakar,instagram hesabına bakmadım hiç ben çünkü fazla kullanmıyorum. Geçen gün şarjım bitti dur eşimin teline bakayım bıraz dedim .
İnstagram "nı açtım arama yerinden fazilet hanımın kızları dıye yazacaktım ki f: harfine basmamla bir sürü hesap çıktı fetişle ilgili eşim ilk evliliğimizde bana utanarak ayak fetişi oldugunu söyledı .Bende o neki dedim göstermemi istermisin dedi ok dim;banyoya sokup bir güzel ayaklarımı yıkadı kucagına aldı yataga götürdü ayaklarımı öpmeye yalamaya başladı napıyosun dedim çünkü tuhafıma gitti hoşuna gitmedimi dedi ,neyse uzatmayım sonra araştırdım biraz böyle bişey cok insanda varmış önce acaba eşim sapık filanmı diye içimden geçirmedım degil,
Bunları anlattım çünkü en az 5 yılldır hiç ayaklarıma dokunmak istemedi bende bişey söylemedim,bir gün aklıma geldı aşkım sen önceden ayaklarımı severdın noldu artık hiç uzun zamandır ilgilenmıyon dedim , bu konuyu kapatalım dedi gençliğin verdiği heyacan dı dedi bende uzatmadım.Şimdi gelelim konuya:
O kadar cok fetiş le ilgili bayanların ayak vıdeoları seyretmiş ki nasıl anladın dersenız f harfıne basınca hepsi cıktı kendi telimden basıyom normal f harfıyle baktıgım insanlar objeler cıkıyo googuldan da araştırdım insatagramda baktıgın siteler harflere basıldıgında belli oluyomuş :Çok kıskandım başka kadınların ayaklarına bakmış yahu ha'la demekki hayranlıgı var size sorum neden karısının ayaklarıyla ilgilenmıyo olabilir,bakımsız da degıldır hani sizce ayak fetişi olan bı erkek seneletdır neden duygusunu bellı etmez yorumlarınız için şimdiden teşekkürler