- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
Merhaba kizlar bisi soracaktim instagramdan gizli profilleri gosteren uygulamalari kullanan var mi araniza bu uygulamalari kullanamk suc mudur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suç değil, kullandığını kimse anlamıyor ve bilmiyor.
İsmi-Postegro
senin listende o uygulamayı kullanan biri olduysa, ya da sen kullandıysan, evet uygulamayı yükleyen herkes senin profilini görebiliyorlar.Sok oldum suan. Oyle bir uygulama mi var gercekten? Ee o zaman o uygulamayi yukleyen herkes mesela benim profilimi gorebiliyor mu? Tadim cok kacti suan.
Merhaba kizlar bisi soracaktim instagramdan gizli profilleri gosteren uygulamalari kullanan var mi araniza bu uygulamalari kullanamk suc mudur.
Mesela soyle benim 100 takipcim var. Hic alakasiz disardan biri bu uygulamayi yuklemisse benim profilimi gorebiliyor mu? Yoksa gormesi icin o kisinin daha once instagramimda ekli olmasi mi gerekiyor?senin listende o uygulamayı kullanan biri olduysa, ya da sen kullandıysan, evet uygulamayı yükleyen herkes senin profilini görebiliyorlar.
ios bu uygulamaların gizlilik haklarına saldırı olması nedeniyle apple store'dan yüklenmesine izin vermiyor.
ama android telefonlara indirilebiliyor
hayır senin takipçilerinden ya da takip ettiklerinden birinin bu uygulamayı bir kez kullanmış olması yeterliMesela soyle benim 100 takipcim var. Hic alakasiz disardan biri bu uygulamayi yuklemisse benim profilimi gorebiliyor mu? Yoksa gormesi icin o kisinin daha once instagramimda ekli olmasi mi gerekiyor?
Yoo görebilirMesela soyle benim 100 takipcim var. Hic alakasiz disardan biri bu uygulamayi yuklemisse benim profilimi gorebiliyor mu? Yoksa gormesi icin o kisinin daha once instagramimda ekli olmasi mi gerekiyor?
İos izin vermedi buna yüklenmesi yasak. Andoridde vardı kaldırdılar. Web sitesinden apk indirip kuruluyor. Ücreti ise şu şekilde günlük 10 profil bakma hakkın var aşarsan eğer aylık 27₺ istiyor.TR'de çalışmıyor diye biliyorum ben, ücretli bir de sanki.
Hayır yok iosta. Androide de yok. Apk kurulumu gerekli.İos için var mı bu uygulama. i phonelere yüklenmiyor
Ne bicim bi ismishayır senin takipçilerinden ya da takip ettiklerinden birinin bu uygulamayı bir kez kullanmış olması yeterli
Yiioo ben kullanıyorumTR'de çalışmıyor diye biliyorum ben, ücretli bir de sanki.