• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram uygulamalari

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Merhaba kizlar bisi soracaktim instagramdan gizli profilleri gosteren uygulamalari kullanan var mi araniza bu uygulamalari kullanamk suc mudur.

Sok oldum suan. Oyle bir uygulama mi var gercekten? Ee o zaman o uygulamayi yukleyen herkes mesela benim profilimi gorebiliyor mu? Tadim cok kacti suan.

Sok oldum suan. Oyle bir uygulama mi var gercekten? Ee o zaman o uygulamayi yukleyen herkes mesela benim profilimi gorebiliyor mu? Tadim cok kacti suan.
senin listende o uygulamayı kullanan biri olduysa, ya da sen kullandıysan, evet uygulamayı yükleyen herkes senin profilini görebiliyorlar.
ios bu uygulamaların gizlilik haklarına saldırı olması nedeniyle apple store'dan yüklenmesine izin vermiyor.
ama android telefonlara indirilebiliyor

senin listende o uygulamayı kullanan biri olduysa, ya da sen kullandıysan, evet uygulamayı yükleyen herkes senin profilini görebiliyorlar.
ios bu uygulamaların gizlilik haklarına saldırı olması nedeniyle apple store'dan yüklenmesine izin vermiyor.
ama android telefonlara indirilebiliyor
Mesela soyle benim 100 takipcim var. Hic alakasiz disardan biri bu uygulamayi yuklemisse benim profilimi gorebiliyor mu? Yoksa gormesi icin o kisinin daha once instagramimda ekli olmasi mi gerekiyor?

Mesela soyle benim 100 takipcim var. Hic alakasiz disardan biri bu uygulamayi yuklemisse benim profilimi gorebiliyor mu? Yoksa gormesi icin o kisinin daha once instagramimda ekli olmasi mi gerekiyor?
hayır senin takipçilerinden ya da takip ettiklerinden birinin bu uygulamayı bir kez kullanmış olması yeterli

TR'de çalışmıyor diye biliyorum ben, ücretli bir de sanki.
İos izin vermedi buna yüklenmesi yasak. Andoridde vardı kaldırdılar. Web sitesinden apk indirip kuruluyor. Ücreti ise şu şekilde günlük 10 profil bakma hakkın var aşarsan eğer aylık 27₺ istiyor.

suç değil ama sizin veri güvenliğiniz açısından tehlikeli.böyle dolaylı yoldan illegal bir şeyi babasının hayrına yapmıyor adamlar çünkü.

Komşumuz gelinine bakıyordu oradan bende inanamamıştım çünkü gelinin hesabı gizliydi ama her şeyi kabak gibi gösteriyordu...Bence suç sayılmalı.Bir de şunu öğredim ki kışın hesabınız gizli değilse başkaları sizin fotolarınızı kullanabiliyormuş ve bu suç sayılmıyormuş.O yüzden bu programlara hiçbir şeycik olmaz sapıklara stalkerlara gün doğar iyice.

Var var günde belirli bir sayıya kadar ücretsiz, birkac ay önce silmiştim ben de. Tek defalik kullandim sırf meraktan. Ama bilgilerinizi sakladığı için kullanacaksaniz bile fake hesaptan kullanın.

Back
X