- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Yok tiklamadim hala güncel duruyor orasi,ama arastirinca profile girince direk anlasiliyor diye okudum da cok korktumHayir kucuk resme tiklamadiysan izlemedin.
Suan benide korkutmaYok tiklamadim hala güncel duruyor orasi,ama arastirinca profile girince direk anlasiliyor diye okudum da cok korktum
Ayy oraya da cikmiyimmSuan benide korkutma
Yok oyle birsey sadece onerilenlere falan cikarsiniz oda cok normal.
Giriyorum ama keşfette daha cok sizin profiline girdiginiz kisiler veya takip ettiginizi kisilerin begendikleri cikmiyor mu bizi stalkyanlarda mi cikiyor onu bilmiyodumStory'yi izlemediyseniz çıkmaz. Ama çok sık girip çıkıyorsanız keşfette fotoğraflarınız gelebilir.
Siz çok fazla baktığınız için instagram etkileşim olarak algılayıp keşfette çıkarıyor diye biliyorum, kesin iddia edemem ama.Giriyorum ama keşfette daha cok sizin profiline girdiginiz kisiler veya takip ettiginizi kisilerin begendikleri cikmiyor mu bizi stalkyanlarda mi cikiyor onu bilmiyodum
Hmm anladim su an profilim gizli oldugu icin varsa bile olmaz zaten de,önerilenlerde cikma ihtimalim var mi girdigim icin ?Siz çok fazla baktığınız için instagram etkileşim olarak algılayıp keşfette çıkarıyor diye biliyorum, kesin iddia edemem ama.
Konuyla alakası yok ama seni her gördüğümde profil fotona bakıyorum ya.Story'yi izlemediyseniz çıkmaz. Ama çok sık girip çıkıyorsanız keşfette fotoğraflarınız gelebilir.
Normalde ilk 10 sn içinde çekersen instagrama bildirim gitmiyo ama telefona geliyor bildirim,sonra üstüne tikladiginda o kisiyi bulamiyosun geri cektigi icin ama bildirim gidiyor gene de,Hazır konu açılmışken birine yanlışlıkla takip isteği gönderdik diyelim hemen iptal etsek yinede bildirim gidermi.yada biri bize yanlışlıkla istek gönderdi iptal etmiş olsada bizde gözükürmü.bide biri bana istek yollamış kabul etmemek için çarpıya basınca direk kişinin profil sayfası açılıyo.istek reddedilmiyo neden olabilir acaba.@shot ve bilgisi olanlar bi cevaplarsa memnun kalırım:)
O kişiyi bulamıyorsun derken reddetmeye çalışınca kişinin profil sayfası açılıyo.takibi geri çektiği içinmi acaba.baya bi süre girmemiştim zaten.telefondanda kaldırmıştım hatta.normal netten girdim.merak ettim niye öyle oluyo diye.Normalde ilk 10 sn içinde çekersen instagrama bildirim gitmiyo ama telefona geliyor bildirim,sonra üstüne tikladiginda o kisiyi bulamiyosun geri cektigi icin ama bildirim gidiyor gene de,
aynen dediğiniz gibi oluyor çünkü eşimin telefonundan onun ilgilenmediği sayfalara baktığımda keşfette baktığım şeylerle ilgili resimler geliyor hatta der şunu sen mi beğendin buna sen mi baktın diye bi defasında da onun tlf olduğunu unutup nü bir fotoğraf beğenmiştimSiz çok fazla baktığınız için instagram etkileşim olarak algılayıp keşfette çıkarıyor diye biliyorum, kesin iddia edemem ama.
Olabilirsiniz. Eğer ortak takip ettikleriniz/takip edenler varsa bir de sık giriyorsanız çıkarsınız muhtemelen.Hmm anladim su an profilim gizli oldugu icin varsa bile olmaz zaten de,önerilenlerde cikma ihtimalim var mi girdigim icin ?
İstek reddedilmiyorsa karşı taraf talebi iptal etmiştir.Hazır konu açılmışken birine yanlışlıkla takip isteği gönderdik diyelim hemen iptal etsek yinede bildirim gidermi.yada biri bize yanlışlıkla istek gönderdi iptal etmiş olsada bizde gözükürmü.bide biri bana istek yollamış kabul etmemek için çarpıya basınca direk kişinin profil sayfası açılıyo.istek reddedilmiyo neden olabilir acaba.@shot ve bilgisi olanlar bi cevaplarsa memnun kalırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?