siz o hesaptan da açmadığınıza eminseniz anlık bir sorundur. bende de olmuştu. hoşlaşma gafletinde bulduğum birinin hesabına girdiğimde o çizgiyi görmemişim, artık ne kadar çok girdiysem kırmızı çizgi hata vermişti herhalde
Her türlü fake hesaptan baktığınız story izlenme bilgilerinde görünecek. Diğer hesabı görmez.
Ama sadece butikse neden bu kadar problem olacak ki stalkınız?
Izledikten sonra engel koyduk görmesin diye yinede gözükür mu
Hayır gözükmez :). Ve o sorun bende de oluyor. Aynı telefonda birden fazla hesap açık olunca kafası karışıyor instagramın.
Takibi bırakanları kontrol etmek için bi uygulama varsa telefonunda mesela ben kullanıyorum orada şu kişi sizi engelledi diye çıkıyor yalnız
Storyi ac izle istersen sonra engelle resmin cikmasada izlemis oldugun beyaz bi sekilde gorulur maalesef kacarin yok farketmeden izlemek istiyosan bunun icin google’a gizliden instagram hikaye izleme diye yaz chrome da eklenti var bunun icin orada instagram hesabini gir istedigin hikayeyi ac izle gorunmuyo hicbisekilde.. normalden instagrama girdigin zaman hikayeyi acmamissin gibi hala pembe sekilde durucak en basta..instagram kullaniyoken sevmedigim kisilerin hikayesine oyle bakardim
Google yazinca cikiyodu ya ben bi bakiyimda bulursam ozelden atiyim durBulamadım eklentiyi ya
Google yazinca cikiyodu ya ben bi bakiyimda bulursam ozelden atiyim dur
Ayy hangi uygulama o yazabilir misiniz
bisey dicem fake hesap açarken kendi nonuzu mu kulllanıyorsunuz? eğer öyleyse karsı tarafın rehberinde kayıtlıysanız karşı tarafta cıkyor. ben staslk yaptığımın cocugun yanına gidemiyorum utancmdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?