Neden böyle birşey yaptın ki
Instagram'da birini denemek amaciyla arkadasimin hesabindan cocugun birine zarf atmak niyetiyle mesaj attim. Cok prensipli ya hani, basmis engeli. Sabah fotograflarini degil de sadece profilini goruntuleyebiliyorken simdi profilini bile goremiyorum. Engelli olsam dahi sayfasini kisitli goruntuleyebiliyordum. Bu nedir simdi?
Zaten standardı bu değil mi? Engellediğinde hiç kullanıcıyı görememen lazım.
Değil işte. Sabah sadece fotoğraflarına erişimim yoktu, şu an profilin tamamını görüntüleyemiyorum.
Sabah hesabını gizlemiş, akşamında da engellemiş olabilir mi?
Bilemiyorum.
Fotoğrafları gormediginde nasıl gözüküyordu? Kullanıcının fotoğrafı yok mu yazıyordu profil gizli mi diyordu ? Ama şu an sen göremiyorsun madem o hesabı son olarak kesin engellemiş emin ol...Değil işte. Sabah sadece fotoğraflarına erişimim yoktu, şu an profilin tamamını görüntüleyemiyorum.
Hayatınızın ıvır zıvır olduğunun farkındaysınız neyse ki.Size ne yahu tanımadığı birini engellemesinden daha doğal ne var?Cok prensipli gibi deyip eleştiriyosunuz bi de ne komiksinizAlıntılamadan soruları şöyle cevaplayayım: Daha önce kullanıcının fotoğraflarının olmadığı belirtiliyordu ama profil fotoğrafı, takipçi sayısı ve takip ettiği kişi sayısı görünüyordu. Şimdi arama bölümünde bu kişi görünmüyor bile. Hesabını kapatmış olamaz çünkü google üzerinden sayfasını hala görüntüleyebiliyorum.
Hayatım ıvır, zıvır.
Tepkisini öğrenmiş oldunuz işte...Tanımadığı birine vereceği tepkiyi merak ettim.
Hemen kapatir kapatmaz googl dan gitmiyor bilgiler sak diye biraz kaliyo orada ..uzntilarin da yani silmistir hesabini..Alıntılamadan soruları şöyle cevaplayayım: Daha önce kullanıcının fotoğraflarının olmadığı belirtiliyordu ama profil fotoğrafı, takipçi sayısı ve takip ettiği kişi sayısı görünüyordu. Şimdi arama bölümünde bu kişi görünmüyor bile. Hesabını kapatmış olamaz çünkü google üzerinden sayfasını hala görüntüleyebiliyorum.
Hayatım ıvır, zıvır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?