• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram - Profil Hani?

Bu adamlar da ne yapsa sorun. Ne güzel işte muhabbet kurmamış direk engellemiş. Anlamadım daha ne istiyorsunuz? Yani asıl sorun ne?

En sevmedigim seyler.denemek ne ya nie deniyosun deneme tahtasimi bu :/ kimi mesaj atiyor farkli hesaplardan kimi arkadasini arattiriyor.hani burdaki amac ne.simdi bu seni engelledi diyelim egon tavanmi yapiyor " aa bni seviyo kimseyle konusmuyo" guvenmiyosun diyelim yol ver gitsin.denene isletme bunlar cok cocukca seyler

Hayatınızın ıvır zıvır olduğunun farkındaysınız neyse ki.Size ne yahu tanımadığı birini engellemesinden daha doğal ne var?Cok prensipli gibi deyip eleştiriyosunuz bi de ne komiksiniz

Bu adamlar da ne yapsa sorun. Ne güzel işte muhabbet kurmamış direk engellemiş. Anlamadım daha ne istiyorsunuz? Yani asıl sorun ne?

Ters cevaplar vererek elinize ne geçti şimdi? Yaptığım şeyin mantıklı olmadığını "hayatım ıvır, zıvır" diyerek zaten dile getirdim. Daha neyin derdindesiniz?

Ters cevaplar vererek elinize ne geçti şimdi? Yaptığım şeyin mantıklı olmadığını "hayatım ıvır, zıvır" diyerek zaten dile getirdim. Daha neyin derdindesiniz?
İyi de yaptığı iyi bir şey değil mi diye soruyoruz? Ben asıl sizin derdinizi anlamadım.

Canikim ben bitek senin konunu okurum yorumlarinada tek tek bakamam.konun ustunden sana yorum yaptim yaptigin sey dogru degil demeye getiriyom sen bunu nasihat degilde ters olarak anliyosan o senin sorunun hadi eyv

Valla ben de sorguladigin seyi anlayamadim ??

Cevap verenlere teşekkür ediyorum.

Anlaşılamadım bir türlü. Konum kapanabilir mi Mune Mune ?

Back
X