Engılışçe olacakmış yavrumÖzhakikiiçmimarcılık.
yaaaaa bence ciddi bir konu :) ama güldüm yalan değil :)Özhakikiiçmimarcılık.
Kaydırma yaptım tüh.Engılışçe olacakmış yavrum
Aslında evet minimal bişey olabilir ama cidden bilemedim yaSizin aradığınız sadelik gibi natürel birşey olmalı nature kelimesi ile bütünleştirici bir amblem olabilir hatta gözümde bir görsel canlandı bile
Ama bence şaka gibi bir konu. Olabilir mi böyle bir şey? Bdvden isim bulalım? Markaların isim anaları babaları hisse filan sahibi olurlar ben mi yanlış biliyorum? Bizim orda abiler küçük butiklerde bile böyle yapardı.yaaaaa bence ciddi bir konu :) ama güldüm yalan değil :)
Yok ya esinlenme falan olacak ya en azından konu gözümde canlanır ordan yola çıkılır direkt isim verin diyemem zaten zor da bir işAma bence şaka gibi bir konu. Olabilir mi böyle bir şey? Bdvden isim bulalım? Markaların isim anaları babaları hisse filan sahibi olurlar ben mi yanlış biliyorum? Bizim orda abiler küçük butiklerde bile böyle yapardı.
Ben size yardımcı olmak isterim ancak iç mimarlıkla ilgili öneri atın deyince siz çok genel oldu. Bu yüzden gelin sizde bana yardım edin biraz daraltalım kapsamını. Nasıl bir hikayesi olsun mesela? Gene isminizin baş harflerinimi içerecek yani hem harfleri içerip hemde yabancı mı olacak?hikayesi olabilecek bir isim
Çalışmak sabır istikrar konularını içeren bir inanışın ismi olabilir.Hikayesi olan bir inanış yöntemi olabilir.Bunu tasarım, stil, eşleştirme ile birleştirebilirim ve sonu '.co' ile bitebilir. Tek kelime olabilir. Çok havalı duruyor markada. Zaten her girdiğimiz isim bulunmuyor hepsi kullanılmış oluyorBen size yardımcı olmak isterim ancak iç mimarlıkla ilgili öneri atın deyince siz çok genel oldu. Bu yüzden gelin sizde bana yardım edin biraz daraltalım kapsamını. Nasıl bir hikayesi olsun mesela? Gene isminizin baş harflerinimi içerecek yani hem harfleri içerip hemde yabancı mı olacak?
Amblemini de hazırladım minimalist takıl gitsin hahahhaAslında evet minimal bişey olabilir ama cidden bilemedim ya
Çalışmak sabır istikrar konularını içeren bir inanışın ismi olabilir.Hikayesi olan bir inanış yöntemi olabilir.Bunu tasarım, stil, eşleştirme ile birleştirebilirim ve sonu '.co' ile bitebilir. Tek kelime olabilir. Çok havalı duruyor markada. Zaten her girdiğimiz isim bulunmuyor hepsi kullanılmış oluyor
elinize emeğinize sağlık :) siz mi yaptınız bunu :)Amblemini de hazırladım minimalist takıl gitsin hahahha
'' Instinctive design '' geldi aklıma ama gene geldikçe fikir belirtirim buraya. İçgüdüsel kelimesinden esinlendim. Biz bu işi yapmak için doğduk anlamı olsun diye içgüdüselÇalışmak sabır istikrar konularını içeren bir inanışın ismi olabilir.Hikayesi olan bir inanış yöntemi olabilir.Bunu tasarım, stil, eşleştirme ile birleştirebilirim ve sonu '.co' ile bitebilir. Tek kelime olabilir. Çok havalı duruyor markada. Zaten her girdiğimiz isim bulunmuyor hepsi kullanılmış oluyor
Instinctive nasıl çeşitleyebilirim bir bakalım . Türetebiliyor muyum'' Instinctive design '' geldi aklıma ama gene geldikçe fikir belirtirim buraya. İçgüdüsel kelimesinden esinlendim. Biz bu işi yapmak için doğduk anlamı olsun diye içgüdüsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?