N neslimcaziyex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2015 30 6 28 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi neslimcaziyex #1 instagram hesabımı dondurdum bugün dondurdum ve şimdi girmek istediğimde kullanıcı adının ve şifrenin yanlış olduğunu söylüyo sizce bunun nedeni nedir
instagram hesabımı dondurdum bugün dondurdum ve şimdi girmek istediğimde kullanıcı adının ve şifrenin yanlış olduğunu söylüyo sizce bunun nedeni nedir
tolin PITIRCIK MUNE!:D Pro Üye 23 Ekim 2011 19.405 23.887 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi neslimcaziyex #2 neslimcaziyex .!.: instagram hesabımı dondurdum bugün dondurdum ve şimdi girmek istediğimde kullanıcı adının ve şifrenin yanlış olduğunu söylüyo sizce bunun nedeni nedir Genişletmek için tıkla... instagram dondurma dıye bısey yok dırek hesap sılme var diye bılıyorum ben
neslimcaziyex .!.: instagram hesabımı dondurdum bugün dondurdum ve şimdi girmek istediğimde kullanıcı adının ve şifrenin yanlış olduğunu söylüyo sizce bunun nedeni nedir Genişletmek için tıkla... instagram dondurma dıye bısey yok dırek hesap sılme var diye bılıyorum ben
N neslimcaziyex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2015 30 6 28 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi neslimcaziyex #3 tolin .!.: instagram dondurma dıye bısey yok dırek hesap sılme var diye bılıyorum ben Genişletmek için tıkla... Temmuz da yani bu ayda hesabı dondurma da çıktı
tolin .!.: instagram dondurma dıye bısey yok dırek hesap sılme var diye bılıyorum ben Genişletmek için tıkla... Temmuz da yani bu ayda hesabı dondurma da çıktı
Doro7 ATC Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 247 253 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi neslimcaziyex #4 dondurduktan sonra 24 saat beklemeniz gerekebilir bazı uygulamalar için bu güvenlik amaçlı geçerlidir belki instagramda da böyle bi şey vardır
dondurduktan sonra 24 saat beklemeniz gerekebilir bazı uygulamalar için bu güvenlik amaçlı geçerlidir belki instagramda da böyle bi şey vardır
N neslimcaziyex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2015 30 6 28 31 Temmuz 2015 Konu Sahibi neslimcaziyex #5 Doro7 .!.: dondurduktan sonra 24 saat beklemeniz gerekebilir bazı uygulamalar için bu güvenlik amaçlı geçerlidir belki instagramda da böyle bi şey vardır Genişletmek için tıkla... olabilir neyse o zaman bekliyim biraz sonra tekrar denerim
Doro7 .!.: dondurduktan sonra 24 saat beklemeniz gerekebilir bazı uygulamalar için bu güvenlik amaçlı geçerlidir belki instagramda da böyle bi şey vardır Genişletmek için tıkla... olabilir neyse o zaman bekliyim biraz sonra tekrar denerim