• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagram-facebook bilgisi olanlar

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar günaydın,

Bir arkadaşım için soruyorum. Arkadaşım nişanlısının instagram şifresini öğrenmiş ordan facebookuna da bağlanabilir mi? çünkü ayarlarda facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin gibi şeyler yazıp önerileri çıkartıyormuş.

İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım.

İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım.
bence de öyle zaten şifreleri farklı gibi bir şey demiş eskiden çocuk. lafı geçmiş öyle her hesabımın şifresi ayrı demiş :D

bağlanılmıyor, sadece instagram üzerinden facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin

Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesefo_O keşke face şifresini öğrenseymiş:işsiz:

Bağlanamaz. Sadece arkadaşları senkronize et diyerek listesinde kim var kim yok görür.

bağlanılmıyor, sadece instagram üzerinden facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin

Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesefo_O keşke face şifresini öğrenseymiş:işsiz:

Hmmm anladım arkadaşlar çok teşekkürler hepinize :KK200:

şifreler aynıdır aynı maılle gırmıstır

Back