Sen eşinle kendini bir mi tutuyorsun?Bir de nasıl bu kadar boş vaktiniz var ,ayrı ayrı kime açık kime kapalı, kim ne yapmış, banane ya?Gorumceler ,kv ler samimi olmak isteyince suç,mesafe koyunca suç ,hey Allahım ya ,ramazan etkisinden galiba bu aralar bi eş ailesine samimi olma konuları revaçta.Sen engellemişsin o da seni engellemiş ,bu gayet normal.Ben genelde bi kapatma yaptım yani alınma olacak şekilde birine açık diğerine değil şeklinde yapmadım. Ama şuan eşime açık bana kapalı.
Biz sizi herhangi bir duruma düşürmedik.Fikir istedim hesap sormak değil.. görümce falan da değil mevzu burada olanları anlatmadık diye isim üzerinden yargılamaya gerek yok, ilk defa bir şey danıştım çirkef insan durumuna düşürüldüm.
Benimkileri görsen sevme duygunu bütünüyle unutur, sevgi neydi diye dolanırsın.
Görümce arkadaşim olsaydi keşkeCidden şu vizyonda olan insanları çevremde bile tutmam ergen gibi bu ne ya düşünsenize sizin yapacaklarınıza dışardan biri karışıyor ne kadar saçma
İyi de bundan kaç zaman önce kendisininde aylarca kapalı kaldı, ben bir şey düşünüp karşılık dahi vermedim. Şimdi bu durumu danıştım diye sıkıntı oldu.İyi de genel bir kapatma yaptığını nerden bilsin? Asıl görümcenin sana gıcık olması gerek. Durduk yere aranızda problem yokken görümcene durumlarını kapatmışsın.
Ayrıca tüm akrabalardan durumları gizlemek de aşırı saçma. Sanki çok özel bir insansınız da herkes denozgur durum koysa da dedikodusunu yapsak diye hazırda bekliyor. Çok özel şeylerin varsa takipleşme akrabalarla
Son zamanlarda görümce nefes alsa konu açan arıza gelinler gelmeye başladı foruma. Görümce olmadığıma şükrediyorum şu konuları okudukça
Evet ama aylarca onunda kapalı kaldı ne laf ettim ne bir şey dedim. Şimdi böyle ben yapınca karşılar gibi eşime açık bana kapalı gibi bi durumlar olduGörümceniz belki tüm akrabalara kapattığınızı bilmiyordur kendine özel yapılmış sanmıştır. Hoş bilse de yine haklı olur. Benim görmemden rahatsızsan sende benimkileri görme diye düşünmüştür
Zaten bu eş ailesi-gelin mevzuları hassas konular hemen yanlış anlamaya müsait.
Yok ben oyle seyleri takmam. Benimki onlardan gizli çünkü yeri geliyor siyasi, yeri geliyor argo/küfürlü paylaşımlarım oluyor. Zaten kültür seviyemiz de çok uymuyor. Mesela onlar ikinci evliliğini yapan bir kadinin gelinlik giymesini ayıplıyor, ped satın alınca gazeteye sardırıyor, kahve içmenin hymen'i eriteceğini düşünüyorlar. Buram buram bir cehalet yani. Sevgi duygusunu kaybetmek için yeterli sebepler saydığımı düşünüyorum.Sizinkiler de mi instagram durumu gizliyor
Arkadaşlar merhaba. Nişanlılık döneminden beri görümce ile ilgili üzüldüğüm birçok şey olmuştu. Daha sonra evlendikten itibaren bi karar alıp instagram hikayelerimi kapattım görümce vs akrabalar kapattım. Kimseye prim vermemek ve sakin yaşamak adına.. görümcemde sürekli hikaye kapatırdı özel bir şey olunca hiçbir zaman sorup tepki vermedim. Şimdi ben kapattıktan sonra hikayeleri bana gizli ama eşime açık.. ben şahsi olarak değil genel bi kapama yaptığım için bu misilleme tuhaf geldi, Fikir verirseniz sevinirim, teşekkür ederim.
Sen eşinle kendini bir mi tutuyorsun?Bir de nasıl bu kadar boş vaktiniz var ,ayrı ayrı kime açık kime kapalı, kim ne yapmış, banane ya?Gorumceler ,kv ler samimi olmak isteyince suç,mesafe koyunca suç ,hey Allahım ya ,ramazan etkisinden galiba bu aralar bi eş ailesine samimi olma konuları revaçta.Sen engellemişsin o da seni engellemiş ,bu gayet normal.
Gorumcen bunu biliyor mu kiBen genelde bi kapatma yaptım yani alınma olacak şekilde birine açık diğerine değil şeklinde yapmadım. Ama şuan eşime açık bana kapalı.
Ben genelde bi kapatma yaptım yani alınma olacak şekilde birine açık diğerine değil şeklinde yapmadım. Ama şuan eşime açık bana kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?