Kesin ve kati olarak degil ama istedigimde vermek istemez diyelim. Vermeden bir kontrol ederOneriler kisminda cikanlar sadece msj gelenler degil ki. Faceinizde kayitli olanlar sizde numarasi olanlar arkadaslarinizda ekli olan kisiler herkes cikiyor. Bunda bir sorun goremedim. Ama esas sorun istediginiz halde esinizin telefonunu vermemesi bence
Iste bunda sıkıntı vardir. Ben de alsam esim der ki su grubu okuma kufur var ben de girmem. Ama genel olarak vermeden once kontrol edecek olsa acaip huylanirimKesin ve kati olarak degil ama istedigimde vermek istemez diyelim. Vermeden bir kontrol eder
Takip onerisi olarak degilde dm kutunuza bakarmisiniz acabaBende de öneri olarak tanımadığım kişiler çıkıyor. Arladaşlarımın arkadaşları oluyor çoğunlukla.
Birde takip onerisi olarak degilde dm kutunuzudaki onerilere bakarmisiniz acabaIste bunda sıkıntı vardir. Ben de alsam esim der ki su grubu okuma kufur var ben de girmem. Ama genel olarak vermeden once kontrol edecek olsa acaip huylanirim
Takip onerisi olarak degilde dm kutunuza bakarmisiniz acaba
Hayir yani bide ilk iki sirada bu kadin cikiyor.Baktım
Hiç sohbet etmediğim insanlar var kendi sohbet ettiklerimin yanısıra
Sevgili Elaliscigim arkadas onerisi olmasini anlarim kendimde cok aktif olarak kullaniyorum sosyal medyayi fakat ozel msj kutusu diyeyim dm o isi goruyor cunku orada oneri olmasi bana garip geldi. Daha once gorustugum kisileri onerdi bana mesela :SHem eşimden hem kendimden baktım şimdi. Arkadaşların takip ettikleri hesapları öneriyor.
Ama telefonu vermek istememesi gerçekten sorun.
Eşimin tlf parmak izli. Ama diğer seçenek benim parmak izim.20 yıllık evliyim hiç bakma, dokunma gibi bir cevapla karşılaşmadım.
Haaa kocan püru pak mı de? Oldu bi sosyal medya krizi. Oralarda bakma, arama, beğeni yapma bunlara basit geliyor. Bir kadın kadar ince düşünemiyorlar malesef
Vardir ayni koyluler 10 ortak arkadas diyordu. Ben kadini engelledim zaten birde kendi tlfnumdan onun instagramini actim.Ortak arkadaşları yok mu?
Canım ben de dm önerisi diyorum zaten. Sildim bütün mesajları sadece 2 tane bıraktım bende. Altında öneriler çıktı hiç tanımadığım kişiler. Sonra hesaplarına baktım ortak arkadaşlarım varSevgili Elaliscigim arkadas onerisi olmasini anlarim kendimde cok aktif olarak kullaniyorum sosyal medyayi fakat ozel msj kutusu diyeyim dm o isi goruyor cunku orada oneri olmasi bana garip geldi. Daha once gorustugum kisileri onerdi bana mesela :S
Yeni mesaj yazmak ıcın + tuşuna bassana canım.bak bakalım orda sıralama nasıl.ben dun akşam temızlemştım, ıkı secenekte de sık konustuklarım vardı. + tuşuna basınca çıkanlar sık konusulanlarHayir yani bide ilk iki sirada bu kadin cikiyor.
Kadini engellemistim kuzum ondan cikmiyor artikYeni mesaj yazmak ıcın + tuşuna bassana canım.bak bakalım orda sıralama nasıl.ben dun akşam temızlemştım, ıkı secenekte de sık konustuklarım vardı. + tuşuna basınca çıkanlar sık konusulanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?