Evet ortak arkadasi cok zatenYa bende oneriler kisminda arkadaslarimin takip ettikleri de cikiyor butun akista seyma yi gormekten yildim.. belki cikan ortak arkadas falandir..
Takip onerisi olarak degilde dm kutunuza bakarmisiniz acaba
Sevgili Elaliscigim arkadas onerisi olmasini anlarim kendimde cok aktif olarak kullaniyorum sosyal medyayi fakat ozel msj kutusu diyeyim dm o isi goruyor cunku orada oneri olmasi bana garip geldi. Daha once gorustugum kisileri onerdi bana mesela :S
Sebep ?Kesin ve kati olarak degil ama istedigimde vermek istemez diyelim. Vermeden bir kontrol eder
Sırf meraktam bende kendi hesabimdan 2 mesaj birakip kalani sildim malesef omerile hep daha once konustuklarim cikiyorHemen konuya gireyim.
Instagramda dm kutusunda oneriler diye, ekli olan veya olmayan insanlar cikiyor. Esimin dm kutusunda benim birde dayisinin oglunun msji var. Oneriler kisminda ise eski sevgilisi oneri olarak geliyor. Iki seferdir dikkatimi cekiyor bu.
Ne oldugunu anlamak icin kendi dm kutumdaki msjlari sildim iki tane biraktim. Oneriler kisminda sildigim msj sahiplerinden cikiyor.
Bu konuda ciddi bilgisi olan varmi?
Ben daha önce tecrübe etmiştim bunu, konuşup sildiğin kişiler arkadaş listenden çıkartsan bile bir müddet dm önerilerinde ilk sıralarda çıkıyorBirde ilk iki kisiden biri o kadin. Adamdan hep supheliyim zaten her halt beklenir ondan.
Bundan emin olmak mumkun degil anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?